Emne nr.: 160-E2041
Emne nr.: 160-E2041

Tag væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I ender med at leje.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Vil du gerne forkæle familien ud over det sædvanlige i år? Hvorfor ikke booke et sommerhus med luksusindretning? Uanset hvilket sommerhus med luksusindretning, du beslutter dig for, vil familien have adgang til jeres egen pool. Det er den absolutte luksus at have privat pool på ferien! Børnene vil elske at lege og bade, mens de voksne kan tage en dejlig svømmetur og slappe af i vandet.

Du kan med fordel leje dit sommerhus med luksusindretning, når du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier er på udkig efter et luksushus, når det er ferietid. Derfor er udvalget størst, når du lejer i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er gennemført, kan I begynde at glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På Nordfyn imponerer det hyggelige familieferieområde Hasmark Strand med sin børnevenlige strand og idylliske omgivelser.

Et af de smukkeste godser på Fyn, er Gyldensteen Gods nær Flyvesandet, som ikke ligger langt fra Hasmark Strand.

En fantastisk familieudflugt fra Hasmark Strand er en tur langs landtungen Enebærodde, hvor der hersker et livligt fugleliv, så mange fuglearter kan observeres tæt på her.

Ikke langt fra feriestedet Hasmark Strand kan I opleve det originale fynske landsbymiljø i år 1850 i friluftmuseet Den Fynske Landsby.

Planlæg en eller flere familiepicnics under jeres ophold i Hasmark Strand. Der findes simpelthen ikke noget bedre end spontant at slå sig ned og slappe af på et af øens smukkeste sted.

På jeres opdagelsesture omkring Hasmark Strand bør I helt bestemt besøge Egeskov Slot. Bygningen i renæssance stil er landets bedst bevarede vandslot.

Der er smukke skovområder omkring ferieområdet Hasmark Strand, der indbyder til at tage på opdagelsesture med hele familien.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på siden er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6 sommerhuse