Emne nr.: 160-E2041
Emne nr.: 160-E2041

Familiens drøm om et ophold i et sommerhus med pool er lige kommet meget tættere på at blive virkeliggjort. Her giver vi dig nemlig adgang til det største udvalg af sommerhuse med pool. Det giver dig overblik over de forskellige muligheder - og når du har fundet dit sommerhus, er det også nemt og enkelt at leje det.

Vel ankommet til jeres foretrukne sommerhus kan I glæde jer til en ferie i luksuriøse rammer. Der er intet som helst, der kommer op på siden af et sommerhus med pool, når det gælder om at forkæle sig selv. Et ophold her er en herlig oplevelse for hele familien.

Det er altid en udfordring at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste aldeles umulig at løse, hvis det er uden for skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at opgive tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der f.eks. strækker sig over 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

Et sommerhus kan opfylde mange forskellige ønsker og behov. Her er plads til såvel afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, der er jeres klare favorit, og skab den ferie I drømmer om.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hasmark Strand ligger malerisk ved Kattegats kyst på Nordfyn og begejstrer med sin fredfyldte og indbydende atmosfære.

På jeres opdagelsesture omkring Hasmark Strand bør I helt bestemt besøge Egeskov Slot. Bygningen i renæssance stil er landets bedst bevarede vandslot.

Ikke langt fra Hasmark Strand finder I det fortryllende gods Hofmansgave, der blev bygget i 1784 og som fortryller med sin smukt anlagte park.

Tag dig tid til at udforske regionens nydelige købmandsgårde under din ferie i Hasmark Strand.

Nyd nogle lange gåture langs kysten ved Hasmark Strand og opdag vidunderlige badestrande og Kattegats skønhed.

I Hasmark Strand kan I finde et badeland i vikingestil, som takket være sine rutsjebaner, er meget populært blandt børn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6 sommerhuse