Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Middelfart.
Vælg mellem 83 sommerhuse
langtidsleje sommerhus middelfart
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Middelfart.

Langtidsleje af sommerhus i Middelfart – vi har løsningen!

Vi udlejer altid det største udvalg af sommerhuse i og omkring Middelfart – hver eneste dag, hele året rundt. Samtidig har vi mange års ekspertise i at lave skræddersyede og 100 % tilpassede løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er Feline det naturlige valg, når behovet for at langtidsleje et sommerhus i Middelfart melder sig.

Sommerhusene i dette område er beliggende i Middelfart by, i Strib og ved Båring Vig. Det betyder at der er alle muligheder for at opfylde dine ønsker i forhold til beliggenhed, størrelse, indretning m.v.

Du kan booke op til 5 uger direkte på nettet

Såfremt du har brug for at langtidsleje et sommerhus i Middelfart i en periode som ikke overstiger 5 uger, kan du klare det hele direkte over nettet. Du finder blot det sommerhus som matcher dine ønsker og behov, og kan så booke det i den periode du har brug for. Enkelt og sikkert.

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Strib, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse ved Båring Vig, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Middelfart og omegn, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, eller hvis du ikke lige synes du kan finde det helt rigtige sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Skal du bruge mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem, det skal vi nok finde en løsning på.

Behovet for at langtidsleje et sommerhus i Middelfart i mere end 5 uger, opstår typisk i forbindelse med forsikringsskader. Brand, vandskade, skimmelsvamp samt bekæmpelse af rotter eller andre skadedyr er de mest hyppige årsager. Fælles for dem alle er, at der opstår et (mere eller mindre akut) behov for genhusning.

Vi har igennem mange år lavet løsninger omkring langtidsudlejning i forbindelse med forsikringsskader. Uanset hvornår du henvender dig med din forespørgsel, vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi lægger altid vægt på at levere en hurtig, god og omkostningseffektiv løsning, som du så kan tage stilling til.

Hvis du har behov for at indkvartere et antal medarbejdere i en længere periode, og derfor har brug for flere sommerhuse, finder vi også en løsning på det.

Uanset om du skal bruge ét eller flere sommerhuse, og uanset hvor mange uger eller måneder der er tale om, vender vi hurtigt tilbage med et løsningsforslag.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med en god og omkostningseffektiv løsning omkring langtidsleje af et sommerhus i Middelfart.

Vælg mellem 83 sommerhuse

Andre artikler om Middelfart

 • Sommerhus Middelfart

  Middelfart er en hyggelig købstad på Fyn, og ligger i naturskønne, grønne omgivelser. Lillebælt og de skønne badestrande i området er altid tæt på, uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for. Glæd jer også til shopping, isvafler, hjorte, hvalsafari og keramikmuseet Grimmershus.
  Middelfart_Depositphotos_187955182_S

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Nordfyn_121-72-4141
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S