Emne nr.: 130-G51280
Emne nr.: 130-G51280

Hvor meget plads har I brug for i det sommerhus, I skal bruge? Find et sommerhus der opfylder kravene til jeres sammenkomst - uanset om I er 2, 3 eller 10 familier, der skal samles. I behøver ikke at bekymre jer om, hvor alle folk skal sove. Så længe I lejer et sommerhus til det faktiske personantal, vil der altid være plads til store som små og ung som gammel.

Står du for planlægningen af årets familiesammenkomst? Så snart du ved, hvornår I skal afsted, hvilket ferieområde I vil til og hvor mange I er, kan du klare bookingen nemt og enkelt på Feline Holidays. Jo bedre tid du er i, jo større vil udvalget af sommerhuse være. Når der er styr på det sommerhus, der skal udgøre ramme om jeres ferie, er det blot at læne sig tilbage og glæde sig til nogle hyggelige dage..

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher jeres behov. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Beliggende i Fyns fantastiske kystlandskab begejstrer det familievenlige ferieområde Middelfart med sin meget behagelige atmosfære og attraktive udflugtsmål.

Lillebælt Golfklub ligger kun 200 m fra Middelfart centrum og imponerer med sin let kuperede 18-hullers golfbane, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Lillebælt.

Handelsbyen Middelfart indbyder til en lille shoppetur med sin hyggelige midtby, hvor der er mange små butikker.

Skovene omkring Middelfart indbyder til at tage på opdagelsesture med deres rige flora og fauna.

Bare 5 km øst for Middelfart centrum ligger den fortryllende Strib Nordstrand, der især er populær blandt familier.

Psykiatrisk Museum i Middelfart er et meget specielt museum, da der her vises kunstværker af patienter fra den tidligere psykiatriske klinik i Middelfart.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 31 sommerhuse