Emne nr.: 130-G51278
Emne nr.: 130-G51278

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere tid synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

I din søgning efter ”langtidsleje sommerhus middelfart” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne står på.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har behov for det. Vi har mange års erfaring med denne form for opgaver og har før hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan lave et tilbud, der matcher netop dine ønsker, både når vi taler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Middelfart direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for et nyt sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et meget omfattende udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan uden videre leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Middelfart i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden.

Hvis du har brug for mere end det, er det også muligt. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere, er det også en mulighed. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Beliggende ved Lillebælt er ferieområdet Middelfart den perfekte rejsedestination for naturelskende familier, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie ved Fyns kyst.

Lillebælt Golfklub ligger kun 200 m fra Middelfart centrum og imponerer med sin let kuperede 18-hullers golfbane, der tilbyder en vidunderlig udsigt over Lillebælt.

Det er bestemt værd at besøge Danmarks Keramikmuseum i Middelfart, da I her kan opdage nogle unikke designs.

Middelfart er også den perfekte ferieby for dykkere og snorklere, da Lillebælt begejstrer med 19 dykkersteder og 2 snorklestier.

Middelfart begejstrer med et rigt kulturliv, og det er derfor værd at kast et blik på den aktuelle begivenhedskalender.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris her på siden. Som kunde her på domænet kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 86 sommerhuse