Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Kerteminde.
Vælg mellem 59 sommerhuse
langtidsleje sommerhus kerteminde
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Kerteminde.

Langtidsleje af sommerhus i Kerteminde – vi har løsningen!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i og omkring Kerteminde. Samtidig har vi gennem mange år opbygget en stor erfaring i at lave specielt tilpassede og 100 % individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er Feline den helt rigtige partner, når du har behov for at langtidsleje et sommerhus i Kerteminde.

De fleste sommerhuse i dette område ligger i selve Kerteminde, men der er også en del i Munkebo. Desuden findes der et mindre antal tæt ved kysten, imellem Kerteminde og Nyborg. Nord for Kerteminde er der alternative valgmuligheder i de sommerhusområder, som findes her. Det drejer sig om Mesinge, Dalby Bugten og Fyns Hoved.

Samlet set betyder de mange valgmuligheder, at der er rigtig gode muligheder for at finde et sommerhus, som opfylder dine ønsker og krav.

Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet

I nogle tilfælde drejer behovet for at langtidsleje et sommerhus i Kerteminde sig om en periode, som ikke overstiger 5 uger. Hvis det er tilfældet er det sådan, at du har mulighed for selv at booke dit foretrukne sommerhus – når som helst det passer dig.

Se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Mesinge, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Se det aktuelle udvalg af sommerhuse ved Dalby Bugten, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Se det aktuelle udvalg af sommerhuse på Fyns Hoved, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, eller du ikke lige synes du kan finde et passende sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem, det skal vi nok finde en løsning på. Ved forsikringsskader (typisk brand, vandskade, skimmelsvamp og bekæmpelse af rotter eller andre skadedyr) opstår et behov for genhusning i en længere periode, mens skaden udbedres. Der kan være tale om 6-8 uger, 2-3 måneder eller endnu længere tid. Det afhænger fuldstændig af den konkrete situation.

Vi har løst mange sager vedr. genhusning, som involverer langtidsleje af et sommerhus i Kerteminde, og har derfor stor erfaring med dem. Vi lytter til dine ønsker, og finder hurtigt en god og omkostningseffektiv løsning.

Uanset om du har brug for ét eller flere sommerhuse, og uanset hvilken periode der er tale om, giver di dig hurtigt overblik over mulighederne.

Ring til os på tlf 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi vil også gerne hjælpe dig med at løse dit behov for at langtidsleje et sommerhus ved Kerteminde.

Vælg mellem 59 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S