Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Horsens.
Vælg mellem 94 sommerhuse
langtidsleje sommerhus horsens
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Horsens.

Langtidsleje af sommerhus i Horsens – vi har løsningen!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse til udlejning ved Horsens – dag ud og dag ind, hele året rundt. Samtidig har vi stor erfaring i at lave individuelle og 100% skræddersyede løsninger omkring langtidsudlejning.

Uanset om du har behov for at langtidsleje ét eller flere sommerhuse i Horsens, og uanset hvor mange uger eller måneder der er tale om, kan vi finde en god og omkostningseffektiv løsning til dig.

Derfor er Feline den oplagte partner, når behovet for at langtidsleje et sommerhus ved Horsens melder sig.

De sommerhusområder der ligger tættest på Horsens er As Vig og Juelsminde, som begge byder på et stort udvalg af sommerhuse. Det betyder at der er rigtig gode muligheder for at lave en fin løsning, som opfylder dine ønsker og krav i forbindelse med langtidsleje af et sommerhus ved Horsens.

Perioder op til 5 uger kan bookes på nettet

Alt efter hvilken situation du står i er der en mulighed for, at du behov for at langtidsleje et sommerhus ved Horsens i 5 uger eller en kortere periode. Hvis det er tilfældet, kan du booke dit foretrukne sommerhus direkte over nettet, så snart du har fundet det.

Klik her for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse ved As Vig som kan lejes i 5 uger.

Klik her for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Juelsminde som kan lejes i 5 uger.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller du har særlige ønsker, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Men jeg har brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus!

Det er ikke noget problem, det finder vi en løsning på.

Forsikringsskader (især brand, vandskade, skimmelsvamp og bekæmpelse af skadedyr) strækker sig ofte over en periode, der er væsentligt længere end 5 uger. Det er ikke usædvanligt at det kan tage fra 6-8 uger og op til flere måneder at udbedre/afhjælpe den type problemer. Der kan også være tale om en skade der er så omfattende, at den ikke kan repareres – og at der derfor er tale om nybyggeri i stedet.

I den periode der går indtil sagen er overstået, er der behov for en hurtig, god og omkostningseffektiv løsning på spørgsmålet om genhusning. Den leverer vi. Kontakt os og fortæl hvad du skal bruge, så vender vi tilbage med et løsningforslag så hurtigt som muligt.

Hvis dit firma skal løse en længerevarende opgave omkring Horsens, eller du er ved at planlægge et større arrangement i området, er sommerhuse en nem og effektiv måde at foretage midlertidig indkvartering på.

Uanset hvor mange sommerhuse du har behov for, og hvor lang en periode du skal bruge dem, er vi klar til på kort tid at lave et fornuftigt løsningsforslag til dig.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med en god løsning omkring langtidsleje af et sommerhus ved Horsens.

Vælg mellem 94 sommerhuse

Andre artikler om Horsens

 • Sommerhus Horsens

  Horsens har det hele.Et spændende kulturliv, gode shopping muligheder, skønne parker, masser af aktiviteter for børn, en lystbådehavn og kysten tæt på - fyldt med smukke strande. Bl.a. As Vig Strand mellem Glud og Juelsminde kun 13 km fra Horsens. En skøn børnevenlig sandstrand med grønne arealer og legepladser. Et fredeligt og meget roligt område, der indbyder til hygge og samvær med familien.
  Horsens

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
  I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
 2. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden