Emne nr.: 090-31705
Emne nr.: 090-31705

Et højt udvalg af sommerhuse til weekendophold giver dig de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted. Tingene skal gerne gå op i en højere enhed, og det er altid nemmere, jo flere valgmuligheder du har. Ingen andre steder kan du finde så mange sommerhuse til weekendophold samlet på ét sted - og derfor er det også på denne side, at du har de bedste muligheder.

Det er vores helt klare anbefaling, at du altid søger efter et weekendophold med mindst 3 overnatninger. Det vil give dig mange flere sommerhuse at vælge imellem - og det vil i langt de fleste tilfælde oven i købet være sådan, at 3 overnatninger ikke vil koste mere end 2.

I bestemmer helt selv, hvad ferien skal byde på, når I booker et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at booke.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Book jeres ferie i havnebyen Horsens og slap af ved fjorden med en naturskøn beliggenhed.

I Museum Horsens er der en spændende udstilling med fund og sølv fra middelalderen og oldtiden.

Husodde Strand er en børnevenlig strand i havnebyen Horsens, der inviterer dig til at solbade, bade og lege med børnene.

Husodde Strand i Horsens tilbyder de perfekte betingelser for vandsportsentusiaster. Her får wind- og kitesurfere noget for pengene. Nybegyndere kan også tage et kursus, hvor de lære at surfe.

Om sommeren er Aqua Forum det perfekte sted at blive kølet ned. Glæd jer friluftsbadet og den skønne solterrasse.

En sommerhusferie i Horsens tiltrækker strandfans og badegæster. Husodde Strand ligger på nordsiden af Fjorden og har en badebro i sommermånederne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 244 sommerhuse