Emne nr.: 160-D3130
Emne nr.: 160-D3130

Vil du også gerne på luksusferie? Så er et sommerhus med egen swimmingpool det oplagte valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed i alle døgnets timer. Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, kan I alle nyde en helt speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Det er altid en fordel at være ude i god tid, når det drejer sig om ferien i luksuriøse rammer. Sommerhusene med luksusindretning er efterspurgte året rundt. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget være - og dermed stiger chancen for at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens krav. Når I har styr på, hvilket sommerhus der skal udgøre basen for jeres luksusferie, kan I begynde at se frem til afrejsedagen.

Det er altid hyggeligt at tilrettelægge ferien i fællesskab. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til turen.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der imødekommer dine behov, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst har det største udvalg af sommerhuse.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Børnefamilier finder et maritimt feriemål med forskellige fritidsaktiviteter i byen Horsens.

Besøg en fernisering i Kvist Galleri & Interiør og lær kunsterne og deres værker at kende personligt.

En spadseretur på stranden hører, uden tvivl, til på en ferie i Horsens. Mærk det varme sand under fødderne, hør bølgerne bruse og nyd den friske Østersøluft

Husodde Strand er en børnevenlig strand i havnebyen Horsens, der inviterer dig til at solbade, bade og lege med børnene.

Hvis du leder efter wellness og afslapning er Aqua Forum i Horsens det helt rigtige sted. I spaen kan du bl.a. komme væk fra hverdagen i dampbadet og saunaen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse