Emne nr.: 090-65968
Emne nr.: 090-65968

Et sommerhus er et super godt valg til den forestående ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Horsens er et skønt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får dit sommerhus til en lav pris. Her på siden får du de bedste muligheder for at finde et sommerhus til en billig pris; det er nemlig os, der giver dig det største udvalg at vælge mellem.

Besparelsen på det sommerhus, I beslutter jer for, kan omsættes til endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været penge til. Glæd jer til alle tiders ferie.

Den mængde billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger temmelig meget hen over året. Der er altid færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således en meget stor betydning for, hvor stort et udvalg du får

Du kan være heldig at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men det er sjældent.

Der findes områder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksusbetonede sommerhuse hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der sædvanligvis vil være en mindre mængde af sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin placering direkte ved fjorden med masser af seværdigheder og mulighed for at udforske den afvekslende natur, er Horsens det ideelle ferieområde for familier, der ønsker at være aktive og slappe af på samme tid.

Husodde Strand er en børnevenlig strand i havnebyen Horsens, der inviterer dig til at solbade, bade og lege med børnene.

I Horsens er der en ca. 13 m høj stålgitterbro, som hedder Den Genfundne Bro. Broen blev bygget over Gudenåens kløft i 1899 og i 1925 blev den "skjult" under en dæmning. I 2013 blev broen omsider "genfundet" under forberedelserne til naturgenopretningen af åen.

Snaptun, en lille havneby, inviterer jer til at tage på en sejltur, gå langs kysten eller tage på en dagsudflugt til øerne Hjarnø, Endelave eller Alrø.

Nyd naturen ved Horsens Fjord med skove, romantiske kystlandsbyer og sandstrande til fods eller på cykel. En kajaktur på fjorden er også en mulighed.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på siden er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 50 sommerhuse