Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Gilleleje.
Vælg mellem 127 sommerhuse
langtidsleje sommerhus gilleleje
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Gilleleje.

Langtidsleje af sommerhus i Gilleleje – vi har løsningen!

Feline tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Gilleleje – hver eneste dag, hele året igennem. Samtidig har vi igennem årene opbygget stor erfaring i at lave skræddersyede og individuelle løsninger omkring langtidsudlejning.

Vi er derfor et naturligt valg når du har behov for at foretage langtidsleje af et sommerhus i Gilleleje.

Hvis dit behov for at leje et sommerhus er op til 5 uger, kan du selv foretage bookingen direkte på nettet. På denne side kan du se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Gilleleje, som er ledige i 5 uger.

Hvis du har behov for mere end 5 uger eller hvis du har spørgsmål vedrørende langtidsleje af et sommerhus i Gilleleje, så kontakt os.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk

Løsninger til alle behov

Der kan være mange forskellige grunde til at man gerne vil foretage langtidsleje af et sommerhus i Gilleleje. Der er tale om et af de store sommerhusområder som ligger tættest på København, og derfor oplever vi ofte at en arbejdsgiver har behov for midlertidig indkvartering af medarbejdere, som skal løse en større opgave i hovedstadsområdet.

En anden mulighed er at dit hjem i en længere periode vil være ubeboeligt, f.eks. som følge af brand- eller vandskade, skadedyrsbekæmpelse eller et større ombygningsprojekt.

Der er kort sagt mange forskellige grunde til at man har brug for at foretage langtidsleje af et sommerhus i Gilleleje. Det er selvfølgelig også muligt at du har behov for end ét sommerhus. Om du har behov for 6 uger, 3 måneder eller en endnu længere periode afhænger af din konkrete situation.

Hos Feline tager vi altid udgangspunkt i din specifikke situation og dine ønsker og krav til sommerhusets størrelse, pris, beliggenhed m.v. Når vi kender dem undersøger vi mulighederne, og finder en god og omkostningseffektiv løsning, som du så kan tage stilling til.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at lave en god og fornuftig aftale omkring langtidsleje af et sommerhus i Gilleleje.

Vælg mellem 127 sommerhuse

Andre artikler om Gilleleje

 • Sommerhus Gilleleje

  Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.
   Søren Kierkegaard vandrerute langs Nordkysten ved Gilleleje

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S