Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Hvidbjerg.
Vælg mellem 72 sommerhuse
langtidsleje sommerhus hvidbjerg
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Hvidbjerg.

Langtidsleje af sommerhus i Hvidbjerg – vi har løsningen!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Hvidbjerg. Samtidig har vi igennem mange år opbygget stor erfaring i at lave individuelle løsninger omkring langtidsleje, som er skræddersyet den enkelte kundes ønsker og krav.

Feline er derfor den naturlige partner, når du har behov for at langtidsleje et sommerhus i Hvidbjerg.

Hvidbjerg er et af de større sommerhusområder i Østjylland, så her er rigtig gode muligheder for at finde et sommerhus som opfylder dine ønsker til beliggenhed, indretning, størrelse m.v.

Du kan leje op til 5 uger direkte på nettet

Hvis det er sådan at dit behov for at langtidsleje et sommerhus i Hvidbjerg ikke strækker sig over 5 uger, har du mulighed for selv at booke dit foretrukne sommerhus, når som helst det passer dig.

Du kan se dette aktuelle udvalg af sommerhuse i Hvidbjerg, som kan lejes i 5 uger, på denne side.

Såfremt der er noget du er i tvivl om, eller du har særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Skal du bruge mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Intet problem, det finder vi ud af. Behovet for at langtidsleje et sommerhus i Hvidbjerg opstår typisk i forbindelse med forsikringsskader, som det varer flere uger eller måneder at udbedre. Når man er så uheldig at blive ramt af sådan en skade er det vigtigt, at der hurtigt kommer en afklaring på spørgsmålet omkring genhusning, så man får faste rammer omkring sit liv. Vi er meget bevidste om at sikre dig et hurtigt svar – og en god og omkostningseffektiv løsning.

Som arbejdsgiver kan du stå med et behov for at finde husly til et antal af dine medarbejdere, som skal løse en længerevarende opgave i Fredericia eller Vejle. Eller du kan være i færd med at planlægge en stor begivenhed, som strækker sig over flere uger. I begge tilfælde ligger Hvidbjerg perfekt i forhold til begge byer.

Hvad enten du har brug for et enkelt sommerhus, eller du har behov for flere, finder vi en løsning til dig. Det gælder også i forhold til den periode, du har behov for. Lad os høre hvad du mangler, så vender vi hurtigt tilbage med en fornuftig løsning, som du kan tage stilling til.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til langtidsleje af et sommerhus i Hvidbjerg.

Vælg mellem 72 sommerhuse

Andre artikler om Hvidbjerg

 • Sommerhus Hvidbjerg

  Tæt på Børkop mellem Vejle og Fredericia ligger den populære Hvidbjerg Strand, der er opkaldt efter den fredede Hvidbjerg Klit. Den 27 m. høje hvide finkornede sandklit er helt enestående for den jyske østkyst. Tag turen til toppen af klitten og nyd det storslåede syn med skoven ved Trelde Næs og Vejle Fjord. Holder I ferie her, er I også tæt på mange af Jyllands helt store attraktioner.
  Tæt ved store klit i Hvidbjerg med god badestrand ligger dette højtbeliggende sommerhus til 6 personer.

Andre artikler

 1. Sommerhus Juelsminde

  Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
  I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
 2. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden