Emne nr.: 090-52853
Emne nr.: 090-52853

Din søgning efter et feriehus, tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en dejlig ferie for jer alle. Ikke alene kan I se frem til nogle skønne timer på stranden; I kan også roligt se frem til de oplevelser, som lokalområdet omkring jeres feriehus i øvrigt byder på.

Uanset hvilket feriehus du falder for, kan du i den grad glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et feriehus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter feriehus hvidbjerg strand har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af attraktive feriehuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde netop det feriehus, der matcher dine krav.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit feriehus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del klares uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvidbjerg ligger ved indgangen til Vejle Fjord og kun en times kørsel nord for den tyske grænseby Flensburg .

Fantastiske cykelture langs kysten er mulig på den danske cykelrute nr. 5. Østkystruten forbinder Hvidbjerg med de nærliggende strandbyer.

På den spændende 100 m lange snorkelsti på stranden i naturreservatet Trelde Næs kan man finde poster med billeder under vandet, og derefter besvare spørgsmål.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Til mange udflugter, kan bilen kan blive ved sommerhuset, da Bus nr. 204 forbinder Vejle med Fredericia via Hvidbjerg.

Den fungerende historiske mølle i Børkop huser et lille lokalt museum, der viser mange interessante udstillinger om regionens historie.

Højdepunkterne, som nybegynderne kan opleve på en snorkletur på snorkelstien, der er op til 1,70 meter dyb, er krabber og krebs, nålefisk og tangsnarre, fladfisk, savtang og blæretang.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit feriehus til den laveste pris her på siden. Som kunde her på domænet er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det feriehus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 48 sommerhuse