Emne nr.: 090-72512
Emne nr.: 090-72512

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, helt enestående.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, er der adgang til jeres helt egen pool 24 timer i døgnet. I et sommerhus med pool er der lagt op til nogle skønne timer og et liv - eller i hvert fald en hel ferie - i rendyrket luksus. Book dit sommerhus nu og glæd jer til alle tiders ferie i rammer ud over det sædvanlige.

Hvis ferieplanerne inkluderer et sommerhus med luksusindretning, er det en rigtig god ide at booke i god tid. Denne type sommerhuse er efterspurgte hele året. Jo tættere I kommer på feriens begyndelse, jo mindre vil udvalget af sommerhuse blive.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den store Hvidbjerg Klit tilbyder en fantastisk udsigt over halvøen Trelde Næs og Vejle Fjord.

Hvidbjerg ligger ca. 45 minutters kørsel fra Billund. I den lille by er Legoland en af ​​de største attraktioner for børn i Jylland.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Det blå flag vejer over stranden ved Hvidbjerg. Det bevidner om den høje vandkvalitet og renlighed af ​​strandene.

På en tur til Økolariet i Vejle giver udstillingen Fjord & Hav mulighed for at udforske dyreverdenen, der findes ved Hvidbjergs kyst.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 9 sommerhuse