Emne nr.: 090-52853
Emne nr.: 090-52853

En villa er det ideelle valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Det betyder meget, at du får så mange villaer at vælge mellem, når du har søgt efter ”hvidbjerg strand strand villa”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop den villa, der imødekommer dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Din søgning efter en villa, tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en dejlig ferie for hele familien. Ikke alene kan I se frem til nogle skønne timer på stranden; I kan også roligt se frem til de oplevelser, som lokalområdet omkring jeres villa i øvrigt byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvidbjerg er indlejret i et vidunderligt kystlandskab, der byder på mange spændende oplevelser for familier i naturen.

For små naturelskere formidler Økolariet i Vejle på spændende vis hvad plastic i havet gør ved dyr, og øger deres opmærksomhed for miljøet.

Kystene ved Hvidbjerg inviterer til lange gåture på stranden, som giver gode oplevelser for børn.

Et vidt forgrenet netværk af naturstier løber gennem Troldeskoven og fører til de mange udsigtspunkter over Vejle Fjord og Kattegat.

En legeplads med attraktivt lege- og klatreudstyr på stranden i Hvidbjerg giver ekstra underholdning for små strandbesøgere.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Hvis du leder efter en strand, hvor man kan tage på picnic ved borde og bænke med familien, er Hvidbjerg det rigtige sted.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer en villa gennem os.

Såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til den villa, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 48 sommerhuse