Tæt på Børkop mellem Vejle og Fredericia ligger den populære Hvidbjerg Strand, der er opkaldt efter den fredede Hvidbjerg Klit. Den 27 m. høje hvide finkornede sandklit er helt enestående for den jyske østkyst. Tag turen til toppen af klitten og nyd det storslåede syn med skoven ved Trelde Næs og Vejle Fjord. Holder I ferie her, er I også tæt på mange af Jyllands helt store attraktioner.
Vælg mellem 173 sommerhuse
Tæt ved store klit i Hvidbjerg med god badestrand ligger dette højtbeliggende sommerhus til 6 personer.
Tæt ved store klit i Hvidbjerg med god badestrand ligger dette højtbeliggende sommerhus til 6 personer. Huset er lyst og med en god rumindeling. Fra stuen er der udgang til terrasse. Huset er desuden renoveret i 2011. Byerne Fredericia og Vejle ligger i kort afstand fra huset. Emne nr. 090-42353

De børnevenlige badestrande og den skønne natur har en stor del af æren for, at Hvidbjerg er et yndet feriemål. Faciliteterne er fine med badebro, kiosk, toiletter og gode indkøbsmuligheder. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.

Har I cyklerne med på ferie, vil I se, at det naturskønne og kontrastfyldte landskab er som skabt til en ferie på to hjul. Der er også mange afmærkede vandrestier at vælge imellem, uanset om I vil på en længere vandretur eller blot et smut ud i naturen med picnic kurven.

Vejle er et godt bud, hvis dagen står i shoppingens tegn. Byens hyggelige granitbelagte gågade og citycentret Bryggen har et stort udvalg af specialbutikker og små cafeer, og om lørdagen er der torvemarked på Nørretorv.

I den smukke Nørreskov tæt ved Vejle finder I Gorilla Park Vejle. Klatreparkens forhindringer er i varieret sværhedsgrad og højde – den letteste kun halvanden meter over jorden, så selv de yngste kan være med, når familien forvandler sig til Tarzan, Jane og aber for en dag. Eneste forudsætning er lysten til fysisk aktivitet i frisk luft og naturskønne omgivelser.

Under en times kørsel så er I i Billund, hjemsted for Legoland® og Lalandia, men det kræver mere end en enkelt dag at få alle oplevelserne med. Glæd jer til alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser: Polar Land med en vild snescootertur i Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 m. drop giver jer kuldegysninger, og hvor en koloni af levende pingviner bebor Penguin Bay. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser.

Det tropiske badeland Lalandia er fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse. Sjove og vilde vandrutsjebaner, bølgebassin, varme boblebade - ja vandlandet byder både på action, wellness og afslapning for hele familien.

Givskud Zoo ligger også kun en lille time fra Hvidbjerg. Tag familien med på safari i jeres egen bil, eller spring på safaribussen, hvis I synes, dyrene kommer lidt for tæt på lakken. På den afrikanske savanne kører I blandt giraffer og zebraer, og hos løverne er I helt tæt på, når de kaster sig over et stort måltid eller snupper en lur under træerne.

Har I ikke allerede besøgt vikingekongerne Gorm den Gamles og Harald Blåtands monument fra 900-årene, så skylder I jer selv at gøre det, nu I er lige i nærheden. Kirken, de to store runesten og højene samt resterne af en enorm skibsformet stensætning i Jelling er helt unikke i Norden. Runestenene er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste over særligt bevaringsværdige historiske mindesmærker.

I Jelling Skov finder I også en skøn skovlegeplads med gynger, balancebomme, bålplads og mulighed for at nyde picnic kurven under tag. To vikinger skåret ud af træstammer og holder vagt ved legepladsen.

Ta’ familien med ud i den skønne natur ved Nebbemølle Put&Take. Vi har bl.a. en familiesø, hvor unge og ældre i fællesskab kan glæde sig til en hyggelig dag med gode fangstmuligheder – helt uden stress og jag. Rundt om søerne er der borde og bænke, hvor I kan spise jeres medbragte mad.

Leje af sommerhus Hvidbjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Hvidbjerg med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Hvidbjerg er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Hvidbjerg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hvidbjerg - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Hvidbjerg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hvidbjerg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hvidbjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hvidbjerg her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Hvidbjerg, et feriehus Hvidbjerg eller en feriebolig Hvidbjerg er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Hvidbjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hvidbjerg nu!

Vælg mellem 173 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Rigtig fint Område og dejlig sand strand
Hvidbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Lidt øv pandekagehuset og café var lukket permanent.
Hvidbjerg
8 voksne 4 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlige og smukke omgivelser
Mørkholt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Lækker område og formidabel udsigt
Mørkholt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Litt langt til butikker og kafe/restaurant. Noe bedre om sommeren ser det ut om
Hvidbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden