Udvalget af "hytter" til 30 personer på Fyn består af en blanding af atmosfærefyldte herregårde og store sommerhuse, som kan opfylde alle de ønsker og behov du måtte have.
Vælg mellem 10 sommerhuse Destinationer under Fyn
hytte til 30 personer fyn_084-M66040
Emne nr. 084-M66040.

Lej en hytte til 30 personer på Fyn her!

Her finder du når som helst det største udvalg af hytter til 30 personer på Fyn. Det betyder at du får overblik over alle mulighederne og at du sparer tid, fordi du kun behøver at kigge på én hjemmeside.

Klik her for at se det aktuelle udvalg af hytter til 30 personer på Fyn

En hytte til 30 personer på Fyn kan anvendes til alle arrangementer og begivenheder, som kræver ekstra meget plads fordi der er mange som skal med.

Her kan du let fejre private begivenheder som f.eks. konfirmationer, bryllupper, jubilæer, fødselsdage og pensionering.

Du kan selvfølgelig også vælge at leje en hytte til 30 personer på Fyn fordi dine medarbejdere skal på kursus eller til et seminar. Eller du kan henlægge en firmatur for dine medarbejdere (og evt. også ledsagere) til en hytte på 30 personer på Fyn.

Uanset hvilket arrangement du er ved at arrangere kan du være stensikker på at dine gæster vil synes at det er noget langt ud over det sædvanlige at ankomme til den herregård eller det store sommerhus, du beslutter dig for.

Lej en hytte til 30 personer til Fyn fra 2 overnatninger

Du kan leje din foretrukne hytte til 30 personer på Fyn fra helt ned til 2 overnatninger. Det betyder at du kan skræddersy lejeperioden på en måde, så den passer præcis til dine ønsker og krav.

Find din hytte til 30 personer på Fyn med 2 overnatninger her

Find din hytte til 30 personer på Fyn med 3 overnatninger her

Find din hytte til 30 personer på Fyn med 4 overnatninger her

Find din hytte til 30 personer på Fyn med 5 overnatninger her

Find din hytte til 30 personer på Fyn med 6 overnatninger her

Prisgaranti og service

Hvad enten du bestemmer dig for at afholde dit arrangement på en herregård eller i et stort sommerhus, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder at du er sikker på at lejeprisen er den laveste som findes på markedet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende en konkret hytte til 30 personer på Fyn er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler