Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
Vælg mellem 72 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5640.580.1
Emne nr.: 306-ES5640.580.1

Et væld af oplevelser og afslapning

Find en ferielejlighed til leje ved Malaga, så er I klar til en dejlig ferie på Solkysten. Med en ferielejlighed i Spanien Malaga er I tæt på byens mange seværdigheder og stemningsfyldte oplevelser.

Malaga og området omkring har masser at byde på og tilbyder et væld af seværdigheder, restauranter og strande. Book jeres ferielejlighed i Malaga og vær klar til at udforske området.

Besøg bl.a. de maleriske byer omkring Malaga; Mijas og Ronda. I Mijas finder I hvidkalkede huse og smalle gader, hvorfra der er en smuk udsigt over landskabet omkring. I byens smalle gader finder I autentiske restauranter, cafeer, håndværkere og små butikker med lokale varer. Vil I besøge romantiske Ronda, kan I tage toget. Her benytter I den gamle togbane, som blev opført i 1890’erne. Toget tager jer til den smukke by, som spreder sig på begge sider af en klippesprække. Der er en fantastisk udsigt fra den smukke by. Tag jer tid til at nyde frokosten på en af de lokale restauranter og sug stemningen og udsigten til jer.

Tilbage i Spaniens 6. største by, Malaga, kan I opleve byens liv og stemning på især byens pladser. Plaza de la Constitutión er en af de vigtigste og største pladser i byen. Pladsen huser tit fejringer og events i Malaga og er centrum for livet til fods, her er biler nemlig ikke tilladt.

Besøg også byens katedral som er opført i udpræget renæssancestil. Katedralen stod færdig i 1782. Katedralen ligger oven på et område, der tidligere var omgivet af den mauriske bymur, men lige netop her er muren ikke længere intakt. Besøger I kirken indvendigt, vil I opleve, at de indvendige udsmykninger også er udfærdiget i renæssancestil. Lad jer betage af de mange smukke detaljer og udsmykninger i den store katedral. Vil I være tæt på alle disse seværdigheder, er en ferielejlighed i Malaga centrum eller en ferielejlighed i Malaga by det oplagte valg.

Byens og områdets mange strande er aldeles populære og velbesøgte. Her kan I solbade, tage et dyp i bølgerne eller deltage i aktiviteter til lands og vands. Vil I være helt tæt på, kan I vælge en ferielejlighed i Malaga med havudsigt eller en feriebolig i Malaga ved stranden.

Vil I hellere nyde en eftermiddag ved poolen end ved stranden, er det oplagt at booke en ferielejlighed ved Malaga med pool.

Er I klar til en ferie i Malaga så book en ferielejlighed i Malaga området eller find en ferielejlighed til udlejning i Malaga hos Feline Holidays.

Vælg mellem 72 sommerhuse

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Feriehus ved Malaga

  Med et feriehus i Malaga der passer lige netop til jer og det antal I er, er I tæt på alle byens strande. Her er der rig mulighed for at benytte de mange sandstrande og deres aktiviteter. Lad jer drage af Pablo Picassos kunst på Picasso museet i malerens hjemby Malaga. Og læg ikke mindst vejen forbi Malagas største marked og køb friske råvarer til feriens måltider i jeres feriehus i Malaga.
  Emne nr.: 306-ES5510.130.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.