Med feriehusudlejning på Mallorca får du en ferie i dit og familiens eget tempo med plads til oplevelser på egen hånd.
Se alle feriehuse på Mallorca her
feriehusudlejning mallorca_208-BAL01679F-15
Emne nr. 208-BAL01679F-15.

Skab din egen ferie med feriehusudlejning på Mallorca

Her er et godt tip til dig, der kan leve uden mylder og masseturisme: Feriehusudlejning Mallorca kan sikre dig og familien en uforstyrret feriebolig, hvor I samtidig er nær øens skønne strande, krystalklare badevand og seværdigheder.

Det ved Karin Kjærgaard efter at have stiftet et godt bekendtskab med feriehusudlejning på Mallorca.

”Vi er ikke til turisme og tingeltangel, så vi lejede et hus i bjergene ved Sóller. Det lå på et vanvittigt smukt og skønt sted med udsigt over byen. Vores eneste naboer var en spansk familie, så vi fik også et indblik i spansk hverdagsliv,” fortæller Karin Kjærgaard om ferien baseret på feriehusudlejning på Mallorca.

Feriehusudlejning på Mallorca gav også plads til vandreture ad afmærkede stier forbi forvredne klippeformationer, appelsinlunde, storslåede panoramaer og dufte af timian, frisk bjergluft og blomster.

Se alle feriehuse på Mallorca her

”Når vi kom hjem, var det skønt at kunne smide sig i poolen,” understreger Karin Kjærgaard.

Hun holdt af at udforske det spanske køkken på små fortovsrestauranter i hyggelige landsbyer, men var tillige glad for de muligheder for hjemlig hygge, som feriehusudlejning på Mallorca giver.

”Det var skønt også at kunne trække sig tilbage og bare nyde ost og rødvin hjemme på terrassen,” påpeger Karin Kjærgaard, der benyttede sig af feriehusudlejning på Mallorca.

Maden købte hun blandt andet på markedet i byen Sineu. Her fandt hun også nogle souvenirs.

”Jeg gider ikke det gøgl med ’Hilsen fra Mallorca-T-shirts’ og den slags, men jeg købte god olivenolie, nødder og mandler og en keramikkande til rødvin. Den slags er sjovt at have med hjem,” fastslår Karin Kjærgaard.

Se alle feriehuse på Mallorca her

Andre artikler om Mallorca

Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.