Med et feriehus i Malaga der passer lige netop til jer og det antal I er, er I tæt på alle byens strande. Her er der rig mulighed for at benytte de mange sandstrande og deres aktiviteter. Lad jer drage af Pablo Picassos kunst på Picasso museet i malerens hjemby Malaga. Og læg ikke mindst vejen forbi Malagas største marked og køb friske råvarer til feriens måltider i jeres feriehus i Malaga.
Vælg mellem 70 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5510.130.1
Emne nr.: 306-ES5510.130.1

Ferie i Solrige Malaga

Med et feriehus ved Malaga er I tæt på ferieområdet dejlige stemning og mange muligheder. Nyd vejret på solkysten ved Malaga og få en ferie fyldt med solskin, badning og masser af spansk mad.

Slap af på områdets mange strande, boltre jer i Middelhavets bølger og nyd solen fra en liggestol. Er I til aktiviteter på vandet, som kitesurfing, skal I lægge vejen forbi den 3,5 km lange sandstrand; Playa del Campo de Golf – San Julián. Så snart vinden er rigtig, er vandet fyldt med kitesurfere, der boltrer sig på bølgerne i området.

Vil I besøge en af de strande, hvor på der gennem årene er taget uendelige antal billeder, så tag en dag på Playa de Guadalmar. Stranden ligger neden for lufthavnen i Malaga, så her kan I opleve de meget lavt flyvende flyvere. Måske er det mere for oplevelsens skyld end for at slappe af, at I skal besøge stranden ved lufthavnen.

Vil I hellere bade i en pool, er et feriehus i Malaga med pool det oplagte valg. Hvad enten I vælger en feriebolig med privat eller fælles pool, er der rig mulighed for at finde en feriebolig efter jeres ønske. Vil I hellere tilbringe en dag ved poolen end ved stranden, vil I også her finde mulighed for solbadning og sjov i bassinet.

Er I en lille familie eller en stor flok afsted på ferie, så findes der et utal af ferieboliger, hvor I kan holde, lige netop den ferie I ønsker.

Feriehus Malaga 4 personer

Feriehus Malaga 6 personer

Feriehus Malaga 8 personerr

Feriehus Malaga 12 personer

Trænger I til en pause fra solbadningen, kan I besøge museer, parker, markeder og meget andet i skønne Malaga. I Malaga kan I bl.a. besøge Atarazanas markedet, byens største marked, som er indrettet i en tidligere skibsværft. På værket kan I finde alt, hvad hjertet begærer af madvarer. Her kan I handle ind til et lækkert hjemmelavet måltid, som kan tilberedes og nydes i jeres private feriehus i Malaga. Markedet byder dog også på en lille afdeling med restauranter, som tilbyder lokale retter tilberedt af markedets friske råvarer.

Er I til museer, kan I besøge bl.a. Picasso Museet og Center for moderne kunst. På Picasso Museet finder I masser af Picasso malerier. Faktisk finder I på museet mere end 200 kunstværker i form af tegninger, skulpturer, keramik og malerier alle lavet af Picasso. Picasso er i 1881 født i lige netop Malaga, hvorfor byens indbyggere også er ekstra stolte af den kendte kunstner. Har I lyst, kan I derfor også besøge Picassos barndomshjem, hvor effekter fra de første 14 år af den berømte kunstners liv er udstillet.

Find et Feriehus til udlejning i Malaga ved Feline Holidays. Med en feriebolig i Malaga er I tæt på både strand og by, så I kan nyde godt af byens liv og havets blå bølger.

Vælg mellem 70 sommerhuse

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.