Zell am See er beliggende i et malerisk landskab ved foden af den store Kiztsteinhorn gletsjer. Herfra er der en fantastisk udsigt til mere end 30 bjerge i omegnen. Tag også køreturen ad den spektakulære vej der fører jer forbi Østrigs højeste bjerg, Grossglockner; udsigten undervejs er simpelthen i en klasse for sig selv.
Vælg mellem 425 sommerhuse
Hyggelig 3 værelses lejlighed på 52 m² til 4 personer beliggende i Zell am See kun 1,3 km fra søen og 1,2 km til skilift og kabinesvævebane.
Hyggelig 3 værelses lejlighed på 52 m² til 4 personer beliggende i Zell am See kun 1,3 km fra søen og 1,2 km til skilift og kabinesvævebane. Fra lejligheden er der en skøn udsigt over søen og bjergene. Emne nr. 301-AT5700.450.1

Zell am See ligger i et malerisk bjerglandskab, som byder velkommen til dejlige ferieoplevelser hele året rundt. Bjerget Schmittenhöhe og den eneste gletsjer i Salzburgerland, Kitzsteinhorn gletsjeren, dominerer det smukke landskab langs søens bredder.

Bortset fra nogle få turbåde er motorbåde ikke tilladt på Zeller See, hvilket er med til at bevare søens unikke vandkvalitet. Med andre ord er badevandet her af drikkevandskvalitet så glæd jer til at springe i! Derudover kan I leje robåde, surfe, prøve kræfter med stand-up paddling eller fiske i Zeller See.
Området omkring Zell am See er selvskrevet til både vandre- og cykelture i de storslåede, naturskønne omgivelser, hvor der er ro og fred samt plads til såvel fordybelse som afslapning.

Nyd en hyggelig udflugt ombord på en af turbådene, hvor I helt sikkert også vil opleve nogle uforglemmelige panoramaudsigter . . .

Er I historisk interesserede er slottet Kaprun bestemt et besøg værd. Slottet har en spændende fortid, og danner i dag rammen om en lang række aktiviteter sommeren igennem – blandt andet en årlig middelalderfestival samt flere koncerter.

Skiferie er selvfølgelig også en mulighed, og Zell am See byder faktisk på en af de længste sæsoner det er muligt at finde, hvilket naturligvis skyldes Kitzsteinhorn gletsjeren. Herudover byder området vinteren over også på mere end 130 kilometer pister i alle sværhedsgrader. Kitzsteinhorn er dog et besøg værd uanset hvornår på året, I tager til området; herfra er der nemlig en betagende udsigt til mere end 30 høje bjerge.

Fra Zell am See er der ikke mere end 30 kilometer til Østrigs højeste bjerg, det 3.798 meter høje Grossglockner. Turen dertil fører jer ad en af de mest spektakulære vejstrækninger i Østrig, Grossglockner Hochalpenstrasse, som forbinder Salzburgerland med Kärnten. Udsigten til bjerglandskabet omkring jer er simpelthen betagende, og skal bare opleves.

Privat sommerhusudlejning Zell am See - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Zell am See er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Zell am See. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Zell am See hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til via vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Zell am See? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat Zell am See hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Zell am See
Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse Zell am See. Vi giver dig sommerhuse Zell am See fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Zell am See på ét sted!

Leje af sommerhus Zell am See med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Zell am See med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Zell am See på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Zell am See nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Zell am See - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Zell am See. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Zell am See. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Zell am See hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Zell am See her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Zell am See, et feriehus Zell am See eller en feriebolig Zell am See er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Zell am See til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Zell am See nu!

Vælg mellem 425 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Salzburgerland

    Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
    Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.