Zell am See er beliggende i et malerisk landskab ved foden af den store Kiztsteinhorn gletsjer. Herfra er der en fantastisk udsigt til mere end 30 bjerge i omegnen. Tag også køreturen ad den spektakulære vej der fører jer forbi Østrigs højeste bjerg, Grossglockner; udsigten undervejs er simpelthen i en klasse for sig selv.
Vælg mellem 260 sommerhuse
Zell am See

Zell am See ligger i et malerisk bjerglandskab, som byder velkommen til dejlige ferieoplevelser hele året rundt. Bjerget Schmittenhöhe og den eneste gletsjer i Salzburgerland, Kitzsteinhorn gletsjeren, dominerer det smukke landskab langs søens bredder.

Bortset fra nogle få turbåde er motorbåde ikke tilladt på Zeller See, hvilket er med til at bevare søens unikke vandkvalitet. Med andre ord er badevandet her af drikkevandskvalitet så glæd jer til at springe i! Derudover kan I leje robåde, surfe, prøve kræfter med stand-up paddling eller fiske i Zeller See.
Området omkring Zell am See er selvskrevet til både vandre- og cykelture i de storslåede, naturskønne omgivelser, hvor der er ro og fred samt plads til såvel fordybelse som afslapning.

Nyd en hyggelig udflugt ombord på en af turbådene, hvor I helt sikkert også vil opleve nogle uforglemmelige panoramaudsigter . . .

Er I historisk interesserede er slottet Kaprun bestemt et besøg værd. Slottet har en spændende fortid, og danner i dag rammen om en lang række aktiviteter sommeren igennem – blandt andet en årlig middelalderfestival samt flere koncerter.

Skiferie er selvfølgelig også en mulighed, og Zell am See byder faktisk på en af de længste sæsoner det er muligt at finde, hvilket naturligvis skyldes Kitzsteinhorn gletsjeren. Herudover byder området vinteren over også på mere end 130 kilometer pister i alle sværhedsgrader. Kitzsteinhorn er dog et besøg værd uanset hvornår på året, I tager til området; herfra er der nemlig en betagende udsigt til mere end 30 høje bjerge.

Fra Zell am See er der ikke mere end 30 kilometer til Østrigs højeste bjerg, det 3.798 meter høje Grossglockner. Turen dertil fører jer ad en af de mest spektakulære vejstrækninger i Østrig, Grossglockner Hochalpenstrasse, som forbinder Salzburgerland med Kärnten. Udsigten til bjerglandskabet omkring jer er simpelthen betagende, og skal bare opleves.

Vælg mellem 260 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Salzburgerland

    Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
    Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig