Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Flachau. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 34 sommerhuse
Flachau Emne nr. 201-OSB02053-DYF
Emne nr. 201-OSB02053-DYF

Lej en hytte til din skiferie i Flachau til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Flachau

Tips til din skiferie i Flachau

 • Fuld fart i Flachau. Prøv den 1100 meter lange alpine kælkebane i forlystelsesparken Lucky Flitzer, som har åbent året rundt.
 • Der er 260 km gode langrendsløjper i området omkring Flachau.
 • Forlystelsesparken Lucky Flitzer har sjove og underholdende faciliteter og aktivitetsmuligheder for såvel ung som gammel.
 • I Flachau behøver I ikke at bruge alle dage på ski. Skøjteløb og kælketure er herlig afveksling.
 • Som skisportsdestination kan Flachau byde på udfordringer for både store og små.

Privat ferieboligudlejning i Flachau - professionel service

Samtlige ferieboliger til udlejning i Flachau har private ejere. Af den grund kan man i virkeligheden udelukkende leje en privat feriebolig i Flachau. Når du beslutter at leje feriebolig privat i Flachau hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt igennem Felines samarbejdspartnere. Feriebolig privat udlejning i Flachau? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej feriebolig privat i Flachau hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Flachau

På denne hjemmeside kan du altid finde det største udvalg af hytter i Flachau. Vi har samlet hytter i Flachau fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle hytter”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle hytter til leje i Flachau på ét sted!

Leje af feriebolig i Flachau med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje en feriebolig i Flachau med den helt rigtige beliggenhed. Feline er ferieboligudlejning i Flachau på den mest enkle måde. Lej din feriebolig i Flachau nu og gør skiferiedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af hytter i Flachau - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af hytter i Flachau. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket skiferie i Flachau. Når hytten er fundet er det enkelt og sikkert at leje den. Lej din hytte i Flachau hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej feriebolig i Flachau her

Vinterferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer en feriebolig i Flachau, et feriehus i Flachau eller en feriebolig i Flachau er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er vinterferie i Flachau til en go´pris - altid!

Lej din hyttei Flachau nu!

Vælg mellem 34 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Salzburgerland

  Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
  Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.