Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Dorfgastein. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 23 sommerhuse
Dortgastein Emne nr. 301-AT5630.150.1
Emne nr. 301-AT5630.150.1

Lej en hytte til din skiferie i Dorfgastein til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Dorfgastein

Tips til din skiferie i Dorfgastein

 • Skiferie i i Dorfgastein er landsbyidyl i skønt vinterklædt landskab kombineret med moderne liftanlæg i et godt og sammenhængende skiområde.
 • i Dorfgastein er meget mere end ski! Prøv også en vandretur med snesko eller en herlig kælketur.
 • Nyd en naturskøn og herlig travetur på panoramastierne omkring i Dorfgastein.
 • Snesikre, brede pister eller gode langrendsløjper - i Dorfgastein har det hele!
 • Tag med Fulseck gondolen til i Dorfgastein områdets højeste punkt, og nyd den storslåede udsigt fra 2033 meters højde.

Privat Hytteudlejning i Dorfgastein - professionel service

Alle hytter til udlejning i Dorfgastein er privat ejede. Af den grund kan man faktisk udelukkende leje en privat hytte i Dorfgastein. Når du vælger at leje hytte privat i Dorfgastein hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder via vores samarbejdspartnere. Feriebolig privat udlejning i Dorfgastein? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej feriebolig privat i Dorfgastein hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Dorfgastein

Hos Feline finder du døgnet rundt det største udvalg af hytter i Dorfgastein. Feline har samlet hytter i Dorfgastein fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle hytter”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle hytter til leje i Dorfgastein på ét sted!

Leje af feriebolig i Dorfgastein med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje en feriebolig i Dorfgastein med den helt rigtige beliggenhed. Det er ferieboligudlejning i Dorfgastein på den letteste måde. Lej din feriebolig i Dorfgastein nu og gør vinterferiedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af hytter i Dorfgastein - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af hytter i Dorfgastein. Her kan du uden nogen problemer finde den hytte, der vil give familien en vellykket ferie i Dorfgastein. Når hytten er fundet er det enkelt og sikkert at booke den. Lej din hytte i Dorfgastein hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej feriebolig i Dorfgastein her

Vinterferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer en feriebolig i Dorfgastein, et feriehus i Dorfgastein eller en feriebolig i Dorfgastein er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig vinterferie i Dorfgastein til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig i Dorfgastein nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Salzburgerland

  Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
  Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.