Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
Vælg mellem 2.193 sommerhuse Destinationer under Portugal
Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.
Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril. Lejligheden er beliggende i et lille lejlighedshus med fælles udendørs swimmingpool. Emne nr. 316-PT4650.590.4

I Portugal er det nemt at sammensætte ferien, så alle får deres interesser tilgodeset. Med mere end 3.000 solskinstimer årligt er dage med afslapning, tid til hinanden og leg på stranden en sikker vinder. I bestemmer selv, om I vælger en lille uforstyrret strand med fred og ro eller en af de større og mere besøgte, hvor der også er mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Langs kysten ligger små bade- og fiskerbyer på rad og række.

Længst mod nordvest ligger Costa Verde. Helt ud til kysten og med et betagende landskab med Dourodalens vinmarker, majestætiske bjerge og naturparken Peneda-Gerês, der er Portugals eneste nationalpark og største naturseværdighed. Landskabet i parken består af høje granitklipper, højsletter og egetræsskove, og her er planter og dyr, der ikke findes andre steder i verden. Man kan få mange timer til at gå med at vandre, klatre og ride i den skønne natur og sejle i kajak på søerne. Lystfiskere er ikke til at rive fra floderne og søerne i Caniçada.

Tidernes skiftende stilarter har givet Porto en unik charme. Det gamle Ribeira distrikt langs flodbredden er optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Avenida dos Aliados er byens storslåede boulevard med grønne oaser og smukke neoklassiske bygninger, bl.a. Bolsa, der er Portos børs. Besøg også katedralen Sé og den gotiske kirke Igreja de São Francisco fra det 14. årh. er med dens barokke indre blandt de flotteste i hele Portugal. En af Portos mest iøjnefaldende landemærker er den 72 m høje jernbro Dom Luis I, der er et sandt mesterværk i ingeniørkunst.

Montanhas er et naturskønt område med mange historiske seværdigheder. Guimarães, hvor den første portugisiske konge blev født, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På Largo da Oliveira Square står det historiske monument Padrão do Salado og kirken Igreja de Nossa Senhora da Oliveira church. Guimarães Castle fra det 10. årh. blev bygget for at forsvare klostret mod angreb fra maurerne og nordboer. Gå en tur på murene rundt om slottet og nyd den betagende udsigt over det naturskønne område. Blot 5 min. gang fra slottet ligger The Palace of the Dukes of Braganza. Paladset står i dag med velbevaret, originalt interiør bl.a. gobeliner, møbler, våben, porcelæn m.m. Braga er Portugals ældste by og landets kirkelige hovedstad, også kaldt Portugals Rom. Byen er spækket med spektakulære historiske bygninger, og lige uden for byen ligger en af Europas flotteste religiøse landmærker, Bom Jesus-kirken.

Lissabon er Portugals hovedstad bygget på 7 høje ved floden Tajo med smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, Jardim Botânico, og ta’ børnene med i zoo eller Lisbon Oceanarium. I den gamle bydel Alfarma ligger middelalderborgen Castelo de São Jorge som et af byens vartegn. I bydelen Belem finder I det berømte Belem tårn og Jerónimos-klosteret, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. I klosterets vestlige fløj har The Marine Museum til huse. Samme sted ligger også Planetario Calouste Gulbenkian. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd.

Efter en kort køretur fra Lissabon kommer I til den smukke by Sintra, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste pga. dens enestående arkitektur. Ikke mindst Tornerose slottet Palacio da Pena, der er omkranset af en smuk park med søer og eksotiske planter.

Den største ferieby på Algarve kysten er Albufeira. Gå en tur i den charmerende gamle bydel med sjove butikker og små fortovscaféer. Den smukke marina i byens vestlige del med huse malet i stærke farver og den lange strandpromenade er oplagt til en dejlig gåtur – og det er kun endnu smukkere ved solnedgang. Faro er regionens hovedby, og især i den gamle bydel, Cidade Velha, fornemmer man byens historie. Bydelen er omgivet af romerske mure, og her ligger byens katedral og klostret, der i dag er Faro’s arkæologiske museum med bl.a. en udstilling om den arabiske besættelse. Hyg jer og gør et kup på markedet Largo do Mercado. Ved Faro ligger også et 17.000 hektar stort naturreservat, Ria Formosa lagunen, der hvert år besøges af hundredvis af trækfugle. Ta’ på en af de guidede bådture i reservatet.

I Guia ligger Theme Park Zoomarine, hvor I kan opleve delfiner, sæler, søløver i det fri samt rovfugle og spændende tropiske fugle. Her er også et akvarie med hajer og vandrutsjebaner. Der er mere vandsjov at hente i Aqualand Algarve i Alcantarilha, i Aquashow Park i Quarteira og i Slide & Splash – Water Slide Park i Lagoa. Alle steder er der vandrutsjebaner i alle afskygninger og til vandhunde i alle aldre. Krazy World er en hyggelig mini zoo med krokodiller, slanger, skildpadder, kameler og mange flere dyr. Derudover er der også en klappezoo, minigolf, gokartbane, legeplads, swimmingpool – ja kort sagt masser af aktiviteter til en dejlig dag for hele familien.

Leje af sommerhus i Portugal med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Portugal med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Portugal er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Portugal nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Portugal - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Portugal. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Portugal. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Portugal hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Portugal her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Portugal, et feriehus i Portugal eller en feriebolig i Portugal er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Portugal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Portugal nu!

Vælg mellem 2.193 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 april
Hyggelig kaffebar lige overfor. Indkøbsmuligheder i selve bygningen, og metrostation med forbindelse til lufthavn lige overfor.
Lissabon
4 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2022 september
Laaaaangt ude på landet. 6 km til. Nærmeste lille by. Samme afstand til indkøb.
São Brás de Alportel
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Området er åbent med landbrugproduktion af vin, oliven, hvede og kork, så naturmæssigt er det lidt ensformigt. Området er fyldt med historie med de gamle middelalder byer, der ligger placeret på bakketoppe, så man an se fra den ene borg (Castello) til den næste, men når man har set et par stykker, begynder de at ligne hinanden. Vi tilbragte en uge i området og det var en god oplevelse men vi ville ikke tage en uge mere samme sted.
Vimiero
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Hele område Minho er meget grønt og smukt. Samtidig er det kulturelt/historisk interessant med de gamle konge-byer.
Santa Cruz do Lima, Ponte