En stor gruppe kan få en uforstyrret ferie og spare penge ved at leje en feriebolig på Mallorca til 14 personer i stedet for at tage på charterferie.
Se ferieboliger på Mallorca til 14 personer her
feriebolig mallorca 14 personer_147-EML972
Emne nr. 147-EML972.

Drop charterferien og lej en feriebolig på Mallorca til 14 personer

Her er det perfekte tilbud til en familieferie med påhæng i form af eksempelvis kærester og venner: En feriebolig på Mallorca til 14 personer.

Ikke nok med at man bor sammen i en stor og charmerende feriebolig på Mallorca til 14 personer i stedet for at have hver sit upersonlige hotelværelse på en fælles charterferie. I en feriebolig på Mallorca til 14 personer kan man også bo uforstyrret på afstand af mylder og masseturisme, selv bestemme tempoet, hygge sig med private grillaftener på en stor terrasse og have swimmingpoolen for sig selv.

Tilmed vil en feriebolig på Mallorca til 14 personer kunne undergå prisen på en charterferie. Det erfarede Mette Rie Nørgaard, som boede to uger med sin og en anden familie i en stor feriebolig på Mallorca.

Se ferieboliger på Mallorca til 14 personer her

”Selv om vi også lejede biler, blev vores ferie billigere, end hvis vi alle skulle have været på to ugers charterferie,” siger Mette Rie Nørgaard.

En feriebolig på Mallorca til 14 personer giver også plads til, at man kan udforske øen. Se for eksempel frem til lækre strande med krystalklart badevand, vandreture ad afmærkede stier i bjergene og folklore på lokale markeder, hvor de organiserede turistbusture ikke når hen. Eller hvad med dramatiske klippeformationer langs snoede bjergveje eller en gang tapas og rødvin på en fortovsrestaurant?

Uanset hvilke eventyr man drager ud på, vil man med en feriebolig på Mallorca til 14 personer altid kunne se frem til at komme hjem til fred, ro og idyl.

Se ferieboliger på Mallorca til 14 personer her

Andre artikler om Mallorca

Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.