En feriebolig på Mallorca til 10 personer garanterer plads til fælles hygge og mulighed for at gå hver til sit på afstand af mylder og masseturisme.
Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer
feriebolig mallorca 10 personer_147-EML896
Emne nr. 147-EML896.

Feriebolig Mallorca 10 personer: Fornøjelser med plads til alle

En have på størrelse med en fodboldbane og en feriebolig på Mallorca til 10 personer er en ideel ramme for to familier, som vil opleve Mallorca. Det ved Mette Rie Nørgaard efter to ugers ferie i en feriebolig på Mallorca til 10 personer.

”Det var skønt. Huset var så stort, at man sagtens kunne gå for sig selv, hvis man havde brug for det,” siger Mette Rie Nørgaard om en feriebolig på Mallorca til 10 personer.

Samvær var der dog masser af. Ikke mindst i haven, der hørte til den store feriebolig på Mallorca til 10 personer.

”Børnene legede, vi holdt olympiade, fulgte med i, hvad fårene på marken ved siden lavede, spiste vindruer fra havens vindruebuske og brugte dens grill meget. Poolen mindede om en strand, fordi den ene ende var meget lavvandet. Det var godt for de mindste børn,” fortæller Mette Rie Nørgaard.

Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer her

Hendes feriebolig på Mallorca til 10 personer lå fem kilometer fra byen Artá og fjernt fra de øens populære charterferiemål. Det var Mette Rie Nørgaard glad for.

”Vi er ikke interesseret i masser af turisme. Vores hus lå øde på landet. For at komme til Artá, der kun var lidt turistet, skulle man køre 200 meter gennem en pinjeskov. Om aftenen var der kulsort. Det var enormt hyggeligt,” fastslår Mette Rie Nørgaard.

For at kunne komme rundt på Mallorca havde de to familier lejet biler sammen med deres feriebolig på Mallorca til 10 personer. En god investering ifølge Mette Rie Nørgaard:

”Vores ferie blev billigere, end hvis vi alle skulle have været på to ugers charterferie.”

Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer

Andre artikler om Mallorca

 • Feriebolig Mallorca

  Mallorca er med sine høje bjerge, dybe kløfter og klippeformationer det perfekte sted at tage på tur. Tag på vandre- eller cykeltur i det naturskønne landskab hvor I kan opleve oliventræer, plukke appelsiner direkte fra træet eller afkøle fødderne i et forfriskende vandløb. Turen kunne gå omkring en af de mange nationalparker.
  Hyggeligt 5-værelses hus på 150 m² til 8 personer beliggende lige uden for byen Inca med en smuk udsigt til bjergene.
 • Privat udlejning Mallorca

  En feriebolig med fred og ro, der samtidig er tæt på strand, krystalklart badevand og seværdigheder kan man få med privat udlejning på Mallorca.
  privat udlejning mallorca_147-EML851
 • Lej villa Mallorca

  Lej en villa på Mallorca, hvis du foretrækker en ferie i fred, ro og eget tempo frem for masser af mylder på et turiststed.
  lej villa mallorca_147-EML479
 • Feriebolig Mallorca 14 personer

  En stor gruppe kan få en uforstyrret ferie og spare penge ved at leje en feriebolig på Mallorca til 14 personer i stedet for at tage på charterferie.
  feriebolig mallorca 14 personer_147-EML972
Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.