En feriebolig på Mallorca til 10 personer garanterer plads til fælles hygge og mulighed for at gå hver til sit på afstand af mylder og masseturisme.
Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer
feriebolig mallorca 10 personer_147-EML896
Emne nr. 147-EML896.

Feriebolig Mallorca 10 personer: Fornøjelser med plads til alle

En have på størrelse med en fodboldbane og en feriebolig på Mallorca til 10 personer er en ideel ramme for to familier, som vil opleve Mallorca. Det ved Mette Rie Nørgaard efter to ugers ferie i en feriebolig på Mallorca til 10 personer.

”Det var skønt. Huset var så stort, at man sagtens kunne gå for sig selv, hvis man havde brug for det,” siger Mette Rie Nørgaard om en feriebolig på Mallorca til 10 personer.

Samvær var der dog masser af. Ikke mindst i haven, der hørte til den store feriebolig på Mallorca til 10 personer.

”Børnene legede, vi holdt olympiade, fulgte med i, hvad fårene på marken ved siden lavede, spiste vindruer fra havens vindruebuske og brugte dens grill meget. Poolen mindede om en strand, fordi den ene ende var meget lavvandet. Det var godt for de mindste børn,” fortæller Mette Rie Nørgaard.

Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer her

Hendes feriebolig på Mallorca til 10 personer lå fem kilometer fra byen Artá og fjernt fra de øens populære charterferiemål. Det var Mette Rie Nørgaard glad for.

”Vi er ikke interesseret i masser af turisme. Vores hus lå øde på landet. For at komme til Artá, der kun var lidt turistet, skulle man køre 200 meter gennem en pinjeskov. Om aftenen var der kulsort. Det var enormt hyggeligt,” fastslår Mette Rie Nørgaard.

For at kunne komme rundt på Mallorca havde de to familier lejet biler sammen med deres feriebolig på Mallorca til 10 personer. En god investering ifølge Mette Rie Nørgaard:

”Vores ferie blev billigere, end hvis vi alle skulle have været på to ugers charterferie.”

Se ferieboliger på Mallorca til 10 personer

Andre artikler om Mallorca

Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.