Om I vil bo i eller i nærheden af Malaga, om det skal være med pool eller tæt ved stranden, kan I finde en feriebolig i Malaga til leje der passer til jer. Nyd lokale specialiteter på byernes lokale restauranter og lad jer bjergtage af udsigten over havet. Besøg Malagas mange seværdigheder. Lad jer friste af duftene og farver på Atarazanaz markedet. Malaga byder på et væld af muligheder.
Vælg mellem 70 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5510.565.1
Emne nr.: 306-ES5510.565.1

Ferie med muligheder
Både i Malaga og i de mindre byer i nærheden er der masser af dejlige ferieboliger til leje.

Vil I nyde en feriebolig i Malaga med pool, er der mulighed for, at I kan slænge jer ved en privat eller fælles pool og nyde pool miljøet. Er I mere til strand, findes der i og omkring Malaga masser af fine sandstrande, hvor I kan slå jeres folder. Her kan I nyde solbadning og aktiviteter i og på vandet. Lad jer friste af de lokale restauranter, som I bl.a. finder langs byernes marinaer og strandpromenader. Her kan I i skyggen nyde de lokale specialiteter og udsigten og stranden og havet. Vil I være tæt på stranden, kan I finde en feriebolig i Malaga nær strand.

Med en feriebolig i Malaga by er I tæt på byens liv og stemning. Her har I nem adgang til byens mange restauranter, hvor I kan smage på lokale specialiteter. I kan også tage på Atarazanas markedet og købe friske råvarer til hjemmelavede måltider, som kan nydes i jeres feriebolig i Malaga By. Besøg også en af byens største og vigtigste pladser Plaza de la Constitutión. Tidligere holdte både byens kommune og fængsel til på denne plads, hvorfor den også er et yndet turistmål. Pladsen er i dag også kun mulig at besigtige til fods og er derfor et roligt men stemningsfyldt afbræk til de trafikerede gader. Pladsen er ofte midtpunkt for fejringer, event og velkomst af byens fornemme gæster.

Besøg også Castillo de Gibralfaro som er et fæstningsværk bygget på toppen af Gibralfarohøjen. Fæstningsværket blev bygget som beskyttelse for det endnu større fæstningsværk og palads Alcazaba, som I også kan besøge i Malaga. Castillo de Gibralfaro er bygget i det 14. århundrede og husede de tropper der skulle beskytte Alcazaba. Siden er fæstningsværket blevet brugt som residens for katolske konger. Gå på opdagelse i den smukt beliggende fæstning og lad jer suge ind i stemningen og oplevelsen.

Vil I bo lidt udenfor Malaga, er en feriebolig i Malaga by et oplagt valg. Herfra har I adgang til områdets dejlige sandstrande, men samtidig kort afstand til Malagas spændende seværdigheder og stemningsfyldte gader.

Er I flere afsted på ferie er en stor feriebolig i Malaga et oplagt valg, så I kan holde ferie sammen. Se ferieboligerne i Malaga til leje og book jeres næste ferie ved Feline Holidays.

Vælg mellem 70 sommerhuse

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.