Nyd godt af Malagas mange strande og seværdigheder. Oplev både seværdigheder i og nær Malaga. Her finder I alt fra krydstogtskibe og katedraler, til smukke drypstenshuler, gamle fæstningsværker og skønne sandstrande. Lad jer friste af lokale restauranter med masser af lokale specialiteter. Nyd Malaga på den Spanske solkyst og fyld jeres ferie med både solbadning og seværdighederne omkring.
Emne nr.: 306-ES5640.550.2
Emne nr.: 306-ES5640.550.2

Alverdens muligheder i Malaga

Vil I holde ferie i eller i nærheden af Malaga, findes der masser af muligheder for at finde en feriebolig i Spanien Malaga. Find en feriebolig der udlejes i Malaga ved Feline Holidays.

Malaga er Spaniens 6. største by og byder på et væld af oplevelser både i og omkring byen. Uden for Malaga kan I besøge drypstenshulerne Cuevas de Nerja. Disse drypstenshuler anses som værende blandt nogle af verdens største og flotteste. Faktisk er der kun åben for offentligheden i ca. 1/3 af hulens imponerende størrelse. I hulen kan I også betragte gamle hulemalerier af dyr og symboler, der præger nogle af hulens vægge. Malerierne er formentligt udført, af de som frem til bronzealderen beboede disse enorme huler. I hulerne finder I også verdens største naturskabte søjle, som er hele 31 m høj og grunden til, at hulerne går under navnet ”Naturens katedral i Costa del Sol”.

Tilbage i Malaga kan I besøge en rigtig katedral. Malagas katedral, La Manquita, ligger der, hvor byens tidligere bymur beskyttede byen mod udefrakommende. Den store katedral er smukt bygget i renæssancestil, lige som katedralens indvendige er udsmykket efter renæssancestil og skaber et enormt og flot detaljeret kirkerum.

Tæt på Malagas katedral finder I byens havn. Her lægger utallige krydstogtskibe til i løbet af året og bringer endnu flere turister til byen. Malagas havn anses som værende den 2. vigtigste havn i Spanien, lige efter Barcelona. De store krydstogtskibe kan betragtes fra byens marina, hvor I også kan nyde et lokalt måltid på en af de mange restauranter og cafeer.

Det vil også være helt naturligt at tilbringe nogle dage på Malagas sandstrande. Her kan I nyde solen og solbade på stranden, eller hoppe i bølgen blå og lade jer køle ned af havet.

I Malaga kan I også besøge Alcazaba fæstningen, som er et tidligere maurisk fæstningsværk. Inden for de resterende murer af fæstningsværket finder I resterne af over 100 tårne og hele tre mauriske paladser. Fæstningens smalle, snoede og stejle stier leder jer rundt blandt de mange tårne og paladser indenfor byens inderste ringmur. For at komme herind skal I benytte den inderste ringmurs eneste indgang, som I finder ved porten ”Puerta de los Cuartos de Granada”. Herfra kan I gå på opdagelse i det tidligere fæstningsværk med den smukke udsigt over Malaga og havet omkring.

Om I vil bo i centrum, billigt, få eller mange, så finder I masser af muligheder for ferieboliger ved Malaga til leje ved Feline Holidays.

Billig feriebolig i Malaga

Feriebolig i Malaga centrum

Feriebolig Malaga 8 personer

Feriebolig Malaga 10 personer

Find en feriebolig i Malaga området og vær klar til at indtage de fine sandstrande, lokale restauranter og mange seværdigheder. Med en feriebolig i Malaga privat har I den perfekte base for jeres ferie i Malaga.

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.