I Sitges kun 35 km fra Barcelona, bliver I mødt af 17 sandstrande med mulighed for masser af solbadning, og aktivering af vandhunde. Nyd også godt af den lokale kogekunst og produktion af vin, der giver jer mulighed for at spise og drikke lokalt på byens hyggelige restauranter. Trænger I til storbystemning, er I på kort tid i den Catalanske hovedstad Barcelona.
Vælg mellem 10 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9521.110.1
Emne nr.: 306-ES9521.110.1

Ferie i Sitges

Byen Sitges ligger ca. 35 km uden for Barcelona. Indbyggerantallet i byen er lige knap 30.000 og er derfor noget mere rolig end i det travle Barcelona. Book en feriebolig i Sitges og hav mulighed for både badeferie og besøg i Barcelona.

Byen har fået sit navn efter Sitges-familien der i 1200-tallet reagerede og ejede byen. Først i 1300-tallet solgte familien dog byen videre til en anden familie, men har altså beholdt sit navn efter Sitges-familien.

I Sitges er der rig mulighed for at smage på lokalproduceret vin, da byen ligger midt i vinregionen Penedes, så er I til vin, kan I finde lokal vin i byens forretninger og restauranter. I kan evt. også besøge en vingård i området, hvis I vil opleve hvordan de fremstiller vinen.

Til den lokale vin kan I nyde lokal Catalansk gastronomi. Sitges køkken er i høj grad præget af den catalanske kogekunst, og på restauranterne i byen er der rig mulighed for at smage på mange af de lokale herligheder. Slå jer ned på en restaurant i byens små gader eller langs strandpromenaden med udsigt over middelhavet og nyd duften og smagen af den lokale gastronomi.

Med et feriehus i Barcelona Sitges er I tæt på de dejlige strande i området. Sitges indbyder med sine hele 17 strande til masser af badeferie. De 17 strande fordeler sig over større og mindre strande og der burde være en strand for en hver. Alle strandene er fine sandstrande og der er plads til solbadning, aktiviteter i sandet og masser af plads til vandhunde, med badning, aktiviteter og sejlture.

I Sitges finder I også kirken; Church of Sant Bartomeu i Santa Tecla, som er opført i det 17. århundrede. Kirken ligger ned mod byens strandpromenade og Middelhavet. Herfra er der en flot udsigt over strandene og det blå hav.

Skal der mere fart på ferien, kan I hurtigt være i Barcelona. Her er der masser af mulighed for byliv og kendte seværdigheder, og I kommer nemt dertil med offentlig transport. Så der er rig mulighed for også at fylde badeferien med skønne oplevelser i den Catalanske hovedstad.

Find en feriebolig til leje i Sitges hos Feline Holidays. Med en feriebolig i Spanien Sitges er der masser af mulighed for både afslapning og besøg til storbyen Barcelona. Book jeres næste feriehus i Sitges Spanien hos Feline Holidays.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler om Sitges

 • Ferielejlighed i Sitges

  Hold en afslappet badeferie i skønne Sitges kun 35 km fra Barcelona. Nyd byens mange sandstrande og det skønne middelhav. Tag en dukkert i de blå bølger eller nyd solbadning på stranden. På byens restauranter kan I spise lokale retter og drikke vin fra det lokale område. Lad jer friste af en tur til Barcelona og oplev byens stemning og fantastiske seværdigheder.
  Emne nr.: 507-8755

Andre artikler

 1. Feriebolig Catalonien

  Den nordspanske provins byder både på storbyferie i dejlige Barcelona, afslappende solferie ved stranden på den 200 km lange kyst Costa Brava, skønne naturoplevelser, fred og ro på vandreture i Pyrenæerne. Glæd jer til kunsten, historien og kulturen og stemningen i de charmerende fiskerlandsbyer.
  2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.