Hold en afslappet badeferie i skønne Sitges kun 35 km fra Barcelona. Nyd byens mange sandstrande og det skønne middelhav. Tag en dukkert i de blå bølger eller nyd solbadning på stranden. På byens restauranter kan I spise lokale retter og drikke vin fra det lokale område. Lad jer friste af en tur til Barcelona og oplev byens stemning og fantastiske seværdigheder.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 507-8755
Emne nr.: 507-8755

Badeferie og storby

Med en ferielejlighed i Sitges Spanien er I klar til badeferie i denne skønne by kun 35 km fra Barcelona.

Lad jer forfører af byens hyggelige gader og mange gule sandstrande. Sitges indbyder til en hyggelige og rolig badeferie. Byen har hele 17 sandstrande som I kan boltre jer på og hvorfra I kan tage en dukkert i Middelhavet.

I kan også sætte jer ved en af strandpromenadens restauranter og cafeer for at nyde udsigten til Middelhavet. Eller I kan nyde lokale specialiteter og vin fra vinregionen Penedes, som Sitges befinder sig midt i. Tag plads på en restaurant i byens små gader, ved strandpromenaden eller tag et måltid med tilbage til jeres ferielejlighed i Sitges.

For enden af strandpromenaden finder I byens kirke Sant Bartomeu i Santa Tecla. Kirken ligger på en forhøjning ud mod vandet og går I op til kirken får I en fin udsigt over stranden, promenaden og Middelhavet.

I Sitges bor knap 30.000 mennesker, men en stor del af befolkningen er ikke Spanske. De er i stedet tilflyttere fra mange andre steder i Europa som England, Holland, Frankrig og de skandinaviske lande og udgør mere end 30 % af byens indbyggere.

Navnet Sitges kommer fra Sitges familien, som i sin tid købte byen og reagerede her i det 13. århundrede. Herefter solgte en af familiemedlemmerne byen videre, men den har dog beholdt navnet efter den regerende slægt.

Med byens placering tæt på Barcelona har I rig mulighed for at besøge storbyen. Her får I storbyens puls og stemning helt tæt på og mulighed for at besøge nogen af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi kendte seværdigheder som la Sagrada Familia, Camp Nou og la Rambla, og se hvad Barcelona har at byde på.

Find en ferielejlighed i Sitges til jeres ferie og book hos Feline Holidays.

Vælg mellem 11 sommerhuse

Andre artikler om Sitges

 • Feriebolig i Sitges

  I Sitges kun 35 km fra Barcelona, bliver I mødt af 17 sandstrande med mulighed for masser af solbadning, og aktivering af vandhunde. Nyd også godt af den lokale kogekunst og produktion af vin, der giver jer mulighed for at spise og drikke lokalt på byens hyggelige restauranter. Trænger I til storbystemning, er I på kort tid i den Catalanske hovedstad Barcelona.
  Emne nr.: 306-ES9521.110.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Catalonien

  Den nordspanske provins byder både på storbyferie i dejlige Barcelona, afslappende solferie ved stranden på den 200 km lange kyst Costa Brava, skønne naturoplevelser, fred og ro på vandreture i Pyrenæerne. Glæd jer til kunsten, historien og kulturen og stemningen i de charmerende fiskerlandsbyer.
  2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.