Emne nr.: 306-ES9519.250.1
Emne nr.: 306-ES9519.250.1

Det behøver hverken at være svært eller kompliceret at finde og leje en villa med pool. Du behøver heller ikke at lede på mange forskellige sider, hvor du er nødt til at starte forfra hver gang. Hos Feline Holidays er det både nemt og enkelt. Vi har nemlig samlet alle villaer på én hjemmeside og gjort det nemt at søge blandt dem. Det giver dig overblik og sparer dig for bunker af tid - og selve bookingen er også hurtigt overstået.

Fri adgang til jeres egen pool døgnet rundt er et sikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i poolafdelingen.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal passe sammen med børnenes, er det for de fleste på ingen måde muligt at finde en hel uge til at holde ferie sammen. Sådan er det i hvert fald i hovedparten af året. Der er dog en populær løsning på problemet: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres favorit villa i f.eks. 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle afslappende dage sammen.

Når du vælger en villa til ferien eller weekendturen, kan du være stensikker på, at der ligger mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I foretrækker aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller I hellere vil hygge jer i den villa, I har lejet, er selvsagt helt op til jer.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af villaer at vælge mellem, når du har søgt efter ”sitges villa pool”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop den villa, der imødekommer dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sitges er en kystby i Catalonien, ca. 35 km fra Barcelona, med fantastiske strande og fremragende turistattraktioner.

Der er omkring 13 navngivne strande langs den 2,5 km lange promenade i Sitges. Strandene er blevet tildelt flere nationale udmærkelser for renlighed, sikkerhed og turisttilbud.

Beliggenheden ved havet afspejler sig i køkkenet på de kendte og traditionelle restauranter i Sitges. Alle former for fisk og skaldyr gør anretningerne til en kulinarisk rejse.

På en spadseretur gennem Racó finder I de skønneste og mest afslappende pladser, hvor musikere og kunstnere frembyder deres kunst.

Den nuværrende Cau Ferrat bygning var engang hjemsted for den catalanske kunster Santiago Rusiñol, der var en af de førende personligheder for den catalanske modernisme-bevægelse.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle villaer. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker din villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den villa, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse