Artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Ordrup

  Et roligt og fredfyldt ferieområde i dejlig natur – tæt ved en lang række spændende attraktioner er, hvad der venter jer i Ordrup. Den hyggelige handelsby Holbæk ligger kun 26 km væk, og hele området indbyder både til aktivt friluftsliv og afslapning.
  I det naturskønne område ved Stenstrup Lyng ligger dette dejlige feriehus til 6 personer kun 1 km fra god badestrand.
 3. Sommerhus Fårevejle

  Fårevejle i dejlige Odsherred byder masser af skøn natur. I rolige og fredelige omgivelser kan I her nyde en pragtfuld dag ved en af områdets herlige badestrande, tage på cykeludflugt, på museum, shoppe eller måske besøge forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Der er mange muligheder . . .
  Stort og flot poolhus til 10 personer beliggende i Fårevejle med en fantastisk panoramaudsigt over Sejerøbugten.
 4. Sommerhus Vig

  Fra Vig har I hverken langt til dejlige strande, gode cykelruter eller attraktioner målrettet hele familien som eksempelvis Odsherred Zoo Rescue og Sommerland Sjælland. Læg også vejen forbi den hyggelige købstad Nykøbing Sjælland og oplev den unikke atmosfære på Vig Tuske- & Kræmmermarked.
  Klassisk sommerhus til 6 personer beliggende i Vig Lyng.
 5. Sommerhus Sejerø

  Sejerø er for naturelskere og aktive turister, der holder af friluftsliv. Da der ikke lever rovdyr på Sejerø findes et rigt og varieret dyreliv. Her er ren, uspoleret natur og flere historiske seværdigheder. Øen er oplagt til vandreture, cykling eller en udflugt til hest, og her er desuden fantastiske muligheder for lystfiskeri.
  Sejerø_090-78866
 6. Sommerhus Højby Lyng

  Højby Lyng ligger tæt ved flere dejlige, børnevenlige badestrande og naturhistoriske seværdigheder samt forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Kun få minutters kørsel til Odsherreds hovedstad Nykøbing Sjællands mange spændende butikker og aktiviteter.
  Spændende sommerhus til 6 personer beliggende i Højby Lyng tæt på børnevenlig strand.
 7. Sommerhus Hønsinge Lyng

  Et roligt ferieområde med dejlige strande og masser af skøn natur, der indbyder til udflugter til fods, på cykel eller hesteryg. Sæt en dag af til et besøg i familieparken Sommerland Sjælland, og tag på en hyggelig shoppetur i den aktive købstad Nykøbing Sjælland.
  Lyst og moderniseret sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser i det kendte område Hønsinge Lyng.
 8. Sommerhus Ellinge Lyng

  Ellinge Lyng ligger i det unikke naturområde Odsherred, dejlig centralt hvad enten man søger en god badestrand, kultur- eller naturhistoriske attraktioner eller ønsker at nyde en dejlig feriedag i forlystelsesparken Sommerland Sjælland.
  Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ellinge Lyng.

Filter

Artikeltyper
Geografier