Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Ellinge Lyng. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 183 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng Emne nr.: 130-E19754
Emne nr. 130-E19754

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng - du får det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Ellinge Lyng. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Ellinge Lyng.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Ellinge Lyng hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Ellinge Lyng der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Ellinge Lyng her

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus i Ellinge Lyng hos Feline Holidays.

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje i Ellinge Lyng at vælge imellem

Jo tidligere du begynder at lede efter et privat sommerhus i Ellinge Lyng, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så væsentligt er det imidlertid, at du samtidig forbedrer dine muligheder for at leje det privat sommerhus i Ellinge Lyng, som du helst vil have.

Tips til dejlige oplevelser

Dejlig børnevenlig strand.

Dejligt område til vandreture - og badning.

Hyggeligt sommerhuskvarter med masser af charmerende huse. Fantastisk strandområde.

Dejligt sted, fredeligt og tæt på mange søde små byer.

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Ellinge Lyng til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Ellinge Lyng her

Privat sommerhusudlejning Ellinge Lyng - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Ellinge Lyng, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Rigtig fin service via telefonen. Et meget imødekommende personale.

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Hurtig og god behandling. Flinke og venlige :-) Huset bestilt til veteranbiltur for 8 personer.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Andre artikler om Ellinge Lyng

 • Sommerhus Ellinge Lyng

  Ellinge Lyng ligger i det unikke naturområde Odsherred, dejlig centralt hvad enten man søger en god badestrand, kultur- eller naturhistoriske attraktioner eller ønsker at nyde en dejlig feriedag i forlystelsesparken Sommerland Sjælland.
  Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ellinge Lyng.

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S