Artikler

 1. Feriebolig Saalbach-Hinterglemm

  I den utroligt flotte natur venter stribevis af sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Sommeren byder på badeland og flere forlystelsesparker som både børn og voksne vil elske at besøge. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer, med masser af tid til hinanden. Om vinteren er Saalbach-Hinterglemm et utroligt populært skiområde.
  Ikke langt fra skiområdet Saalbach-Hinterglemm og tæt på centrum af Hinterglemm ligger denne rummelige lejlighed til 8 personer.
 2. Feriebolig Zell am See

  Zell am See er beliggende i et malerisk landskab ved foden af den store Kiztsteinhorn gletsjer. Herfra er der en fantastisk udsigt til mere end 30 bjerge i omegnen. Tag også køreturen ad den spektakulære vej der fører jer forbi Østrigs højeste bjerg, Grossglockner; udsigten undervejs er simpelthen i en klasse for sig selv.
  Zell am See
 3. Feriebolig Salzburgerland

  Holder I ferie i østrigske Salzburgerland er vejen til en vellykket familieferie sikret, hvad enten I er til spænding, leg og eventyr eller hellere vil slappe af og nyde tiden og den smukke natur.
  Kun 10 minutters kørsel fra den hyggelige landsby Maria Alm ligger denne hytte til 6 personer. Det store skiområde Ski Amadé kan nås til fods.

Filter

Artikeltyper
Geografier