Artikler

 1. Feriebolig Femern

  Femern er på grund af sin beliggenhed helt ideel til både vandsport og strandliv. Desuden er øen på velegnet til både cykling og vandring, og I vil samtidig sagtens kunne lægge vejen forbi mange af de kulturseværdigheder og familievenlige attraktioner, Femern byder på.
  En strand på Femern med Femern bro i baggrunden
 2. Feriebolig Sylt

  Sylt er så afvekslende en ø, at I ikke sådan lige bliver færdig med at gå på opdagelse. Øen har både dejlige sandstrande, vandreklitter, marskland og hede, så frem med badetøj, vandresko og cykelhjelm. Fortiden titter frem over alt og byder på spændende seværdigheder, og I kan bruge mange timer i de hyggelige gamle landsbyer med atmosfære, spændende butikker, museer og gallerier.
  Solnedgang over stranden på Sild
 3. Weekendophold Glücksburg

  Glücksburg er et meget besøgt kur- og badested, og atmosfæren indbyder til, at man sætter tempoet ned og nyder at have fri. Byen bærer stadigt præg af sin danske fortid og har mange historisk interessante bygninger, som f.eks. Kroneapoteket i Rådhusgade og Magdalene-gården i Flensborggade. Uanset årstiden tilbydes der spændende guidede byrundture. Billetter kan købes online.
  Glucksburg Emne nr. 2086-100
 4. Weekendophold Tönning

  Tönning er beliggende ved mundingen af Ejderen, og vandet i byen er med til at skabe en idylliske stemning. Miljøet på havnepromenaden indbyder til, at man sætter sig og nyder nogle af de kulinariske oplevelser af lokale råvarer, som restauranterne og caféerne byder på. Er I til skaldyr og fisk, er I kommet til det rigtige sted, ligesom der også er en vegetar-restaurant og en økologisk restaurant.
  Tonning Emne nr. 4072-HP1

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier