Artikler

 1. Feriebolig Emsland

  Emsland er et smukt og fredeligt område beliggende op til den hollandske grænse. Her er store skov- og vandområder, et spændende naturreservat, historiske bygninger og seværdigheder og ikke mindste masser af aktiviteter og sjov for legebørn i alle aldre. Et rigtig familievenligt ferieområde.
  Feriebolig Emsland_354-DE-49843-04
 2. Feriebolig Cuxhaven

  Cuxhaven er oplagt til lange vandre- og cykelture, men hovedattraktionen her er først og fremmest havet. Nyd den skønne sandstrand og det fascinerende Vadehav. Lad jer betage af den omfattende skibstrafik i området og læg vejen forbi fiskerihavnene og køb friskfanget fisk til aftensmaden.
  Cuxhaven
 3. Feriebolig Ostfriesland

  Frisk havluft, malerisk natur med idylliske slotte og herregårde, gamle møller og ranke fyrtårne. Stilhed! Ro og fred men samtidig med et væld af aktivitetsmuligheder inden for rækkevidde. Lyder det som rammerne for en vellykket ferie? Så velkommen til Ostfriesland . . .
  Dette rummelige sommerhus på 300 m² til 10 personer ligger mellem Aurich og Dornumersiel i hjertet af Ostfriesland.
 4. Feriebolig Weserbergland

  Historisk og idyllisk område med virkelig gode cykel- og vandreruter. Weserbergland har et meget varieret udbud af attraktioner, som giver mulighed for at tilgodese ferieønsker fra alle i familien.
  Komfortabel ferielejlighed til 2 personer beliggende i Henkenbrink, i et fascinerende landskab med skove og bjerge.
 5. Feriebolig Niedersachsen

  Niedersachen dækker et kæmpe område fra Nordsøen og den hollandske grænse og helt ned til Harzen. Derfor er naturen også meget varieret med vadehav, sandstrande og klitter i nord, til søer, bjerge og skove længere sydpå. Her er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.
  Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane.

Filter

Artikeltyper
Geografier