Artikler

 1. Leje af et privat sommerhus i Holland

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Holland. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Leje af et privat sommerhus i Holland Emne nr.: 314-NL7361.101.26
 2. Feriebolig Sydholland

  Store dele af det sydlige Holland er indvundet fra havet, hvorfor det skønne landskab er rigt på dæmninger og diger. Også de mange vindmøller og pragtfulde blomstermarker er særlige kendetegn. Oven i disse herligheder kan lægges en hel kyst fuld af børnevenlige strande og skønne gamle havnebyer med kanaler og hygge. Den særlige stemning og de mange spændende seværdigheder skal bare opleves.
  10 km fra centrum af Dordrecht ligger dette 4-værelses feriehus til 6 personer som en del af feriecentret "Europarcs R & W De Biesbosch" direkte ved floden.
 3. Feriebolig Nordholland

  Nordholland er et skønt feriemål for både naturelskere, storbymennesker og børnefamilier. Langs vestkysten ligger de dejligste børnevenlige strande, og bag disse klitter og hedelandskaber. Forår og sommer er der farvestrålende blomstermarker, så langt øjet rækker. De charmerende byer med kanaler, havne, historiske seværdigheder og byliv frister med mangfoldige oplevelser for hele familien.
  3-værelses bungalow til 4 personer på 51 m² beliggende i det store og børnevenlige feriecenter "Center Parcs Park Zandvoort" kun 500 m fra havet.
 4. Feriebolig Amsterdam

  Amsterdam er en på mange måder fascinerende storby med et særdeles stort udbud af kulturelle seværdigheder. Endvidere har byen mange attraktioner, der er velegnede til udflugter for hele familien, ligesom en af Hollands største forlystelsesparker Duinrell kun ligger omkring 20 minutters kørsel væk.
  I det smukke feriecenter "DroomPark Spaarnwoude" , 15 km fra Amsterdam ligger dette 3-værelses feriehus til 4 personer.
 5. Feriebolig Holland

  Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
  Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.

Filter

Artikeltyper
Geografier