Emne nr.: 090-56858
Emne nr.: 090-56858

Skal der være plads til 10 personer i det sommerhus, du booker? Find jeres favorit blandt de mange forskellige sommerhuse. Når I vælger et sommerhus til 10 personer, er der god plads til alle, uanset om det er bedsteforældre, børnenes kammerater eller et vennepar, der er inviteret med. Sommerhuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får et godt forhold mellem indretning og faciliteter på den ene side og lejeprisen på den anden.

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, herlige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det ideelle udgangspunkt for jeres ferie!

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det sommerhus, der matcher dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Om I foretrækker en tur med båd på vandet, en hyggelig gåtur på havnen eller jagt efter muslinger på stranden - Sydfyn er stedet, hvor alt er muligt.

Christiansminde Strand har fint sand, en badebro og en anlægsplads for historiske turbåde. Med disse kan man komme på naturskønne oplevelser ude på Svendborgsund.

Øst for havnebyen Svendborg på den østlige side af Sydfyn ligger den populære badestrande Christiansminde Strand.

En af Sydfyns store attraktioner er Egeskov Slot ved Kværndrup. Slottet er fra det 16. århundrede og bygget i renæssance stil.

Blandt de mange smukke udstillede genstande på Egeskov Slot finder man et miniature Titanias Palads. Dukkehuset er et lille slot og er lavet af den engelske maler Sir Nevile Wilkinson i begyndelsen af det 20. århundrede som en gave til hans datter.

Anne Hvides Gård fra det 16. århundrede er Svendborgs ældste beboelseshus. Se det smukke hus og gå en tur gennem den hyggelige gågade, der går fra markedspladsen til havnen.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 24 sommerhuse