Emne nr.: 090-48487
Emne nr.: 090-48487

Der er overhovedet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på jagt efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, skønne ferieoplevelser der venter jer.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Drømmen om en dejlig ferie sammen med familien i et sommerhus med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på hjemmesiden finder du nemlig det største udvalg af sommerhuse med pool. Det giver dig det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du nemt og enkelt kan finde og leje nøjagtig det sommerhus med pool, som er din favorit.

Med beslutningen om at leje et sommerhus med pool har du også taget en beslutning om, at familiens forestående ferie skal foregå på første klasse. Og det er præcis, hvad I får. Med fri adgang til jeres egen pool, når som helst det passer jer, masser af tid til at være sammen og nem adgang til oplevelser i lokalområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

Det er ikke noget krav, at du skal leje en hel uge eller to. Du kan derfor fint arrangere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der for eksempel strækker sig over 3-5 dage, i det sommerhus, der er din favorit.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blandt topattraktionerne på Sydfyn er Egeskov Slot, hvor der bl.a. er mange aktiviteter for børn.

Elsehoved Strand er en herlig strand beliggende mellem Svendborg og Nyborg.

På Fåborg Museum kan man se konservesfabrikant Mads Rasmussens samling, der hovedsageligt består af værker af fynske kunstnere. Bl.a. Kaj Nielsen, Fritz og Anne Syberg samt Peter Hansen.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

På de udendørs arealer ved Egeskov Slot finder man bl.a. en trætopklatrebane og legepladser, og om sommeren er her desuden teaterforestillinger og koncenter.

Længst mod vest på spidsen af Horne ligger Bøjden, hvorfra der er færgesejlads til Als.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 12 sommerhuse