Emne nr.: 130-G52023
Emne nr.: 130-G52023

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det meget vigtigt, at det sommerhus, du beslutter dig for, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke et problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har gennem årene hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan skræddersy et tilbud, der imødekommer netop dine behov, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Du kan booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der ingen grund til at fortvivle. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Sydfyn direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et andet sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der altså behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan uden videre leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. I mange tilfælde er der dog brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Sydfyn i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du foretrækker her på hjemmesiden.

Hvis du har behov for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man ønsker at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af Sydfyns smukke slotte er Hvedholm Slot, der ligger nær Fåborg.

Mellem Egeskov Slot og Svendborg ligger klatreparken Gorilla Park, der byder på sjov og udfordringer til legebørn i alle aldre.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

Hvedholm Slot er omkranset af en prægtig landskabelige park. En alle fører herfra til Horne Kirke, der er Fyns eneste rundkirke.

Syltemade Ådal byder på en helt særlig naturoplevelse. Ådalen bliver fortsat med mellemrum oversvømmet af havvand. På engene og i skovene i området lever utallige vilde blomster og fugle.

Gå en tur på havnen i Svendborg og nyd synet af de moderne lystbåde og ikke mindst de historiske sejlskibe, hvor af mange er fremstillet på det lokale Ring-Andersens træskibsværft, der er et af landets ældste.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 81 sommerhuse