Emne nr.: 090-48487
Emne nr.: 090-48487

Må ferien godt være noget ud over det sædvanlige? Så book et sommerhus med luksusfaciliteter. Her får I jeres egen private pool, hvor I kan tage dagens svømmetag, lige når det passer jer. Sommerhusene med luksusfaciliteter kan i nogle tilfælde også indeholde spa, sauna eller et aktivitetsrum - så hold godt øje, når I er på udkig efter det sommerhus, der skal forme rammen om den forestående ferie.

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man trænger til at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det handler om ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, der er jeres favorit, kan I begynde at glæde jer til ferien i rendyrket luksus.

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fantastiske strande, et afvekslende tildels bakket landskab og seværdige byer - Sydfyn lover jer en alsidig ferie med aktiviteter for store og små.

Glæd jer til en hyggelig gåtur gennem den maleriske gamle bydel i Svendborg. Ved markespladsen kan I bl.a. se den smukke Vor Frue Kirke.

Voksne og børn fra 4 år kan muntre sig på klatrebaner af forskellige sværhedsgrader i Gorilla Park.

Snyd ikke jer selv for en sejltur til de små øer i det sydfynske øhav; Hjortø, Skarø og Drejø.

Falsled ligger i naturskønne omgivelser ved Helnæs Bugt. Her finder man en lille havn, badeplads, skovturspladser og en græsmark, hvor man kan spille bold og lege.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

Blandt Naturamas topudstillinger er uden sammenligning de gigantiske hvalskeletter. Sammen med de naturtro reproduktioner udgør de landets største hvaludstilling.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse