Emne nr.: 090-14443
Emne nr.: 090-14443

Ferien er noget særligt, og en feriebolig er den ideelle ramme omkring den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad I kan glæde jer til i den feriebolig, I bestemmer jer for.

Det har enormt meget at sige, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferie på sydfyn med hund”. Her er du kommet til det bedste sted, for her får du altid det største udvalg. Det giver overblik, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene side. Nemt og enkelt for dig.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du er faldet for, er det tid til at få bookingen på plads. Der er ingen grund til at vente med beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker din feriebolig først. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det varer ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

I en feriebolig med husdyr tilladt er familiens hund altid velkomne. Det er dejligt at kunne holde ferie med hele familien - uden nogen undtagelser.

Din søgning efter ”ferie på sydfyn med hund” er kommet et godt stykke tættere på at blive til virkelighed. Her på siden finder du nemlig det største udvalg af ferieboliger, hvor kæledyr er velkomne. Dag ud og dag ind, året rundt. Glæd jer til en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne feriebolig.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blandt ferieoplevelserne på Sydfyn er også mange interessante museer og sjove forlystelsesparker.

Der er altiv liv og atmosfære omkring Fåborgs hyggelige markedsplads. Pladsen er omkranset af lokale små butikker og røde bindingsværkshuse med stråtag.

Der er rigtig meget at kigge på, når man besøger Egeskov Slot. Bl.a veteranbiler, et købmandsmuseum og en legetøjsudstilling, hvor man blandt de udstillede ting kan se en påklædningsdukke, lavet af selveste H.C. Andersen.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

Syd for Fåborg ligger halvøen Horne Land med naturbeskyttelsesområdet Sundet og søen af samme navn.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse