Emne nr.: 090-23730
Emne nr.: 090-23730

Hvad er bedre end at leje et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle herlige timer sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til oplevelser i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har lejet? Her bestemmer I selv dagens program.

I din søgning efter et sommerhus har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på siden. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Intet andet sted er der så stor en mængde af sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig sommerhus sydfyn” lige kommet et stort skridt videre. Vælg det sommerhus du kunne tænke dig; det er nemt og enkelt både at finde og leje et sommerhus.

Besparelsen på jeres sommerhus kan passende bruges til endnu flere af de ferieoplevelser, som Sydfyn byder på.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, afhænger af, hvornår du gerne vil på ferie. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af sommerhuse lavt, fordi efterspørgslen er høj.

Det sker ind imellem, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Desuden har den type sommerhuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige lejepris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturens tætte skove, blomstrende enge og rislende bække byder på masser af aktivitetsmuligheder.

På Svendborgs zoologiske museum Naturama formidles gennem fotos og film og en professionel lydkulisse om de forskellige dyr.

Damsbo Strand har fine muligheder for at bade og slikke sol.

Blandt de udstoppede dyr på Svendborgs zoologiske museum Naturama er de vilde dyr de mest populære. Især bjørne og ulve.

Badevandet ved Elsehoved Strand er særdeles børnevenligt, da det er lavt og roligt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 32 sommerhuse