Vinderup er tæt på gode, børnevenlige strande og spændende attraktioner som Spøttrup Borg og Hjerl Hede. I omegnen er der anlagt mange vandreruter, der indbyder til flotte naturoplevelser.
Vælg mellem 49 sommerhuse
Skønt sommerhus på 101 m² til 8 personer beliggende i Vinderup.
Skønt sommerhus på 101 m² til 8 personer beliggende i Vinderup. Mod vest ligger Vesterhavet, mod nord Limfjorden, mod øst Danmarks største plantage "Klosterhede" og mod syd de flade sandede jorde. Et bedre udgangspunkt findes ikke. Emne nr. 160-B5008

Vinderup ligger tæt ved Venø Bugt i Limfjorden omgivet af dejlig, varieret natur med strande, heder, moser, skove og søer. Kun 7 km nord for Vinderup ligger den gode, børnevenlige sandstrand Ejsingholm Strand, hvis sydlige del også er velegnet til surfing.

Et alternativ til strandturen kan I få med en tur til Holstebro Friluftsbad, der har åbent hele sommersæsonen. Her er 2 bassiner samt baner til beachvolley og minifodbold. Holstebro Badeland er stedet for leg, sjov og masser af vandaktiviteter samt wellnessfaciliteter. Her findes blandt andet en 74 meter rutschebane med lys og lyd, vandmassage, boblezoner, modstrømsanlæg, strandbred, spapool, dampbad, vandkanoner, 1- og 3 meter vippe, 50 m bassin og cafe.

I naturskoven Ryde Plantage findes et par korte og naturskønne vandreruter på hhv. 1 og 3 km. Kun 10 km fra Vinderup ligger Borbjerg Møllesø, hvor man på turen på den 2 km lange natursti rundt om søen har gode chancer for at se mange af rørskovens fuglearter og desuden passerer både forbi Borbjerg Kirke og Borbjerg Mølle Kro.

Ved Flyndersø findes ligeledes en god og fredelig natursti på 3,5 km, hvor man kan uforstyrret kan nyde de rolige omgivelser, som består af 1200 hektar fredet areal omkring søen. Ved Stubbergård Sø venter også mange flotte naturoplevelser på de 4 ruter på hhv. 1,7 km, 5,5 km, 7 km og 15 km. Søen har været fredet siden 1980, og der findes et rigt dyreliv her. Der er bygget et fugleskjul, så man kan komme helt ud til søbredden og iagttage fuglelivet uden at forstyrre. Desuden ligger her stadig en lille ruin af det oprindeligt 4-fløjede nonnekloster Stubbekloster.

Frilandsmuseet Hjerl Hede, 8 km øst for Vinderup, er en spændende attraktion og et godt udflugtsmål for en hyggelig dag med hele familien. Attraktionen indeholder flere forskellige emner/områder: ”haver”, ”livet i landsbyen”, ”hede, skov- og mosebrug”, ”husdyr”, ”præsten og degnen”, ”handel”, ”stenalderboplads” samt ”møller og håndværk”. I adventsweekenderne samt om sommeren bliver museet levendegjort og disse aktiviteter giver de besøgende en god indsigt i bondekulturen, dens livsvilkår, skikke og håndværkstraditioner. Oplev den helt specielle stemning, der opstår når omkring hundrede frivillige børn og voksne i de to årlige perioder ifører sig tidstypisk tøj og befolker huse og værksteder. Lad hele familien sammen få en fornemmelse af livet for 100-200 år siden – og husk madkurven eller besøg Restaurant Skyttegården, når sulten melder sig.

En tur rundt på Borgen? I dette tilfælde menes den bedst bevarede middelalderborg i Danmark – Spøttrup Middelalderborg, beliggende omkring 24 km nord for Vinderup. Her kan I gå på oplevelse i en ægte borg med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt andet tilhørende middelalderen. Rundt om borgen, bygget i starten af 1500-tallet, ligger en beskyttende 9 meter høj vold, som på den tid har udgjort en sikring mod fjenders skydning med artilleri. Endvidere findes en stor, smuk park med en interessant lægeurtehave. Foran Spøttrup Borg ligger Spøttrup Sø, der har et varieret og rigt fugleliv.

Besøg også centrum af Holstebro, der er en aktiv og smuk handelsby med en af de ældste gågader i Danmark. Det charmerende bymiljø her har alle faciliteter til en god shoppetur inklusiv et godt udvalg af cafeer og restauranter.

Leje af sommerhus Vinderup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Vinderup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Vinderup er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Vinderup nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vinderup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Vinderup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Vinderup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vinderup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vinderup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Vinderup, et feriehus Vinderup eller en feriebolig Vinderup er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Vinderup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vinderup nu!

Vælg mellem 49 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Det var et fint område, stranden var spændende fordi vi ikke før havde set så mange østers skaller før. Der var gode muligheder for gå turer.
Livbjerggård Strand
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Skøn beliggenhed, dejlig afvekslende natur, god badestrand
Handbjerg
9 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der var angivet gode badestrande i området - dem fandt vi aldrig. Stedet var roligt, men huset var åbent for nabolag fra 3 sider, så det kunne have været bedre afskærmet.
Handbjerg
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 maj
Skønt område
Handbjerg
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Stille og roligt tæt på vand
Livbjerggård

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus i Venø Bugt

    Lad vinden blæse dig i ansigtet og nyd solskinnet på stranden på den lille ø Venø. Øen ligger midt i den maleriske Limfjord og tilbyder absolut afsondrethed. Dette betyder dog ikke, at du behøver at undvære kulturlivet.
    Sommerhus Venø Bugt_160-B5117
  2. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.