Et sommerhus udlejes Liseleje er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 152 sommerhuse Destinationer under Liseleje
Udlejes liseleje Emne nr. 121-93-3509
Emne nr. 121-93-3509

Lej dit sommerhus udlejes Liseleje her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus udlejes Liseleje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus udlejes Liseleje hos Feline.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et sommerhus udlejes Liseleje, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du går i gang med at lede efter et sommerhus udlejes Liseleje til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til oplevelser i området

Brug skoven, havet, tæt på Tisvilde med restauranter

Skøn natur, har fornemmelsen af at bo ude i skoven, selvom de andre sommerhuse ligger lige ved siden af.  Dejligt område.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus udlejes Liseleje til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus udlejes Liseleje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Det er bare i orden. Vi er et ægtepar sidst i 60'erne, som ville en tur til Paris. Vi fik gennem en bekendt kendskab til Feline og søgte på deres hjemmeside efter opholdsmuligheder i Paris og fandt en lejlighed på 55 m2 i 7. arrondissement - tæt på Eiffeltårnet. Feline behandlede vores henvendelse til vores fulde tilfredshed. Senere havde vi kontakt til Interhome i Stockholm og Paris, hvor vores kontakter også har været til UG. Alle har efter slutningen af vores ophold forespurgt, om alt har været i orden, hvilket vi bare kunne bekræfte.

Helt uproblematisk.

Sjældent har jeg oplevet en så både kompetent, engageret, hurtig og venlig betjening, ikke antydning af fodfejl, bare interesse og imødekommende service, jeg kunne ønske alle måtte opleve tilsvarende, man bliver bare helt glad.

Vælg mellem 152 sommerhuse

Andre artikler om Liseleje

 • Sommerhus Liseleje

  I charmerende og atmosfærefyldte Liseleje er man både herlig tæt på dejlige badestrande, stor naturlegeplads og det fantastisk skovområde Tisvilde Hegn. Desuden kort køreafstand til Hillerøds store kulturattraktion Frederiksborg Slot og Slotshave.
  Sommerhus til 5 personer beliggende tæt på Liseleje.
 • Sommerhus Liseleje privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Liseleje privat udlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Liseleje privat udlejning Emne nr. 121-93-4519
 • Sommerhusudlejning Liseleje Strand

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Liseleje Strand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Liseleje strand Emne nr. 090-98241
 • Sommerhus Liseleje Strand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Liseleje Strand. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Liseleje strand Emne nr. 130-E13040
Vis alle artikler om Liseleje

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Dejligt swimmingpoolhus til 9 personer beliggende ved Tinkerup Strand i Gilleleje.
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.