Et sommerhus i Trans Ferieby er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Sommerhus Trans Ferieby_325-1051
Emne nr._325-1051

I den smukke vestjyske natur med åbne vidder, klitter, skrænter og panorama udsigt over Vesterhavet ligger den hyggelige og familievenlige Trans Ferieby. Sommerhusene til udlejning i Trans Ferieby ligger samlet omkring en legeplads og bålplads, så der er aktiviteter for børnene lige uden for døren.

Stranden ved det imponerende Vesterhav er en skøn sandstrand, der indbyder til solbade, leg og en tur i vandet på varme sommerdage og traveture i al slags vejr. På dage med særlige vindforhold er det nemt at finde rav her, og der er gode fiskesteder fra høfderne. Der er både spisested og indkøbsmuligheder inden for 3 km.

Der er også kun 3 km til områdets vartegn; Bovbjerg Fyr. Nyd udsigten fra toppen af fyret og en forfriskning i fyrets café, hvor der er udstilling af spændende kunstværker.

Der er kun 15 km til Thorsminde, hvor Strandingsmuseet St. George er det helt store trækplaster. På en regnvejrsdag er der masser af aktivitetsmuligheder i Harboøre centret 23 km nord for Trans Ferieby. Tager man turen de 20 km til områdets største by Lemvig, er der masser af oplevelser for hele familien samt et hyggeligt shopping miljø.

Dine fordele hos Feline

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus i Trans Ferieby her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus i Trans Ferieby hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude som det er muligt.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse, som udlejes gennem os, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Trans Ferieby til en pris, som er lavere end vores.
Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Trans Ferieby, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Lej dit sommerhus i Trans Ferieby her!

Vælg mellem 28 sommerhuse

Andre artikler om Bovbjerg

 • Sommerhus Bovbjerg

  Bovbjerg Klit er det ideelle ferieområde for lystfiskere, naturelskere og alle, der kan lide at vandre og cykle ved Vesterhavet. Tag på en uforstyrret vandretur langs Ferrings stejlkyster og forbi Bovbjerg Fyr og nyd freden og roen. Det er balsam for sjælen. Området har et helt specielt lys, der er med til at trække kunstnere til egnen. Se deres værker på de mange museer og gallerier.
  I naturskønne omgivelser, direkte ved Vesterhavets dejlige sandbadestrand, ligger Bovbjerg Strandpark, hvor I finder denne skønne ferielejlighed til 4 personer, der er opført som et rækkehus.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
  Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet