Bovbjerg Klit er det ideelle ferieområde for lystfiskere, naturelskere og alle, der kan lide at vandre og cykle ved Vesterhavet. Tag på en uforstyrret vandretur langs Ferrings stejlkyster og forbi Bovbjerg Fyr og nyd freden og roen. Det er balsam for sjælen. Området har et helt specielt lys, der er med til at trække kunstnere til egnen. Se deres værker på de mange museer og gallerier.
Vælg mellem 34 sommerhuse
I naturskønne omgivelser, direkte ved Vesterhavets dejlige sandbadestrand, ligger Bovbjerg Strandpark, hvor I finder denne skønne ferielejlighed til 4 personer, der er opført som et rækkehus.
I naturskønne omgivelser, direkte ved Vesterhavets dejlige sandbadestrand, ligger Bovbjerg Strandpark, hvor I finder denne skønne ferielejlighed til 4 personer, der er opført som et rækkehus. Lejligheden er bygget i 1989 og ligger i et stort, privat område uden trafik. Emne nr. 121-20-4811

Det vrimler med historier i landskabet omkring Bovbjerg Fyr, og de mange historier fortælles bl.a. i Bovbjerg Fyrs historiske værksted. Både lokale og ikke-lokale kunstnere, traditionelle og eksperimenterende, professionelle og amatører udstiller i fyret. I caféen serveres hjemmebag, frokost og friskbrygget kaffe. Ved Bovbjerg Fyr kan man nå at se solen gå ned 3 gange samme aften: Først oppe i tårnet, så på jorden uden for fyret, og til sidst nede på stranden. Tør I, kan I prøve at rappelle ned ad tårnet.

Pak en madkurv og indtag den brede sandstrand. Her er det kun lyden af havet, der forstyrrer roen. Nyd at have tid til hinanden; tid til at sætte drager op eller grave kanaler og bygge sandslotte, samle smukke sten og muslingeskaller eller bare slappe af med en bog. Det er familieferie. Når det er tid til mere action, er der masser at vælge imellem.

Fang selv familiens aftensmad ved Vesterhavet eller ved Nissum Bredning, hvor de meget delikate Limfjordsøsters vokser. Chancen for fangst er størst, hvis I tager med en kutter ud. I kan også tage kampen op med udfordrende fiskeri fra moler eller høfder langs vestkysten. Lemvig-Thyborøn Turistinformation er et godt sted at starte fisketuren. Her kan I få svar på mange af jeres spørgsmål samt købe det obligatoriske fisketegn.

Windsurfere har perfekte forhold ved Høfte Q ved Fjaltring og ved Gjellerodde lidt nord for Lemvig. Området har også mange velegnede steder til kite-surfing. Ved Lemvig Feriecenters badestrand afholdes der kurser i Stand Up Paddling (SUP), hvis I bliver fristet til at prøve. Alle over 8 år, der kan svømme, kan være med.

Lemvig ligger ved Limfjorden i et smukt kuperet terræn. Den hyggelige gådegade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer ligger tæt på havnen, hvor I finder byens museum og Museet for Religiøs Kunst. Snyd ikke jer selv for at opleve den nye skaterpark i verdensklasse på Østhavnen. I Gjellerodde ligger naturlegepladsen "Bestig Odden" med udfordringer for legebørn i alle aldre. Legepladsen ligger op ad en stejl skrænt. Nyd den storslåede udsigt over fjorden og en picnic på toppen af skrænten.

En lille halv times kørsel nord for Bovbjerg ligger Thyborøn, hvor I finder seværdigheder og aktiviteter i særklasse. Kystcentret er vestkystens største oplevelsescenter. Her kan I lære mere om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og I kan være med til at lave bølger og strøm. Besøg også centrets krybdyr zoo, Skildpaddespionens bunkers og kystlegepladsen.

I JyllandsAkvariet kan I se, mærke og opleve mange af de forskellige fisk, der lever i Vesterhavet og Limfjorden. I de mange rørebassiner kommer i tæt på både krabber og hajer. Oplev en model af verdens største tandhval og se de glubske piratfisk i den nye afdeling med varmtvandsfisk. Der arrangeres jævnligt sælsafari. Tag med traktorbussen på tur ud i Limfjorden ad dæmningen ved Rønlandmøllerne. Guiden fortæller om de store havmøller og egnens natur. I kommer tæt på sandbankerne, hvor sælerne ligger og hviler sig. Ta’ en kikkert med og få en uforglemmelig oplevelse.

Sneglehuset i Thyborøn er også et besøg værd. Det fantastiske hus hvor alt både ude og inde er dækket af sindrige mønstre skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Her finder I også en stor udstilling af flaskeskibe i uovertruffen håndværksmæssige kvalitet. Disse særprægede skibe er lavet af vestjyske fiskere og er en stor turistattraktion – også besøgt af kongehuset.

Leje af sommerhus i Bovbjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Bovbjerg med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Bovbjerg på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Bovbjerg nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Bovbjerg - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Bovbjerg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Bovbjerg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bovbjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Bovbjerg her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhusi Bovbjerg, et feriehus i Bovbjerg eller en feriebolig i Bovbjerg, er der ikke andre, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Bovbjerg til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bovbjerg nu!

Vælg mellem 34 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Dejligt område der har både udkanstområdernes tritesse og forfald, kombineret med den vilde vestjyske natur og havets magt.
Bovbjerg
3 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Vi værdsætter det "øde" og den rå natur uden stimer af turister og underholdning.
Bovbjerg
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Vesterhavet og bovbjerg fyr
Bovbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
dejligt roligt område og gode steder at udforske og gå tur i
Ferring
10 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Havde været dejlig med en offentlig legeplads
Bovbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet