Naturen omkring Hirtshals giver unikke rammer for et væld af friluftsaktiviteter bl.a. kilometervis af skønne, børnevenlige sandstrande, som indbyder til både vandsport, leg og afslapning. Oplev også aktiviteten på industrihavnen og den hyggelige stemning i Hirtshals Marina.
Vælg mellem 173 sommerhuse
Særdeles flot og lækkert sommerhus til 10 personer beliggende i Hirtshals midt i klitlandskabet.
Særdeles flot og lækkert sommerhus til 10 personer beliggende i Hirtshals, på en naturgrund midt i klitlandskabet, i gåafstand til en god badestrand. Huset er velegnet til 2 familier og har et dejligt spabad samt sauna til 4 personer. Emne nr. 336-065298

Naturen har skabt de helt ideelle rammer for en aktiv ferie i Hirtshals og omegn. Hav, vind, strand og skov er skønne elementer at bruge til aktiv udfoldelse. Hvad er mere herligt end at foretage sig noget, man holder af i smukke omgivelser? Hvad enten det er aktivitet eller afslapning bliver det med sikkerhed en god ferieoplevelse!

Hirtshals på toppen af Danmark har kilometervis af dejlige børnevenlige sandstrande. De er alle velegnede til et væld af aktiviteter året rundt lige fra badning, vandsport, leg og ravjagt til drageflyvning og lange gåture. Prøv hvor afstressende det er at vandre i vandkanten til lyden af bølgeskvulp og synet af en smuk solnedgang. 8 km øst for Hirtshals ligger en helt ideel familiebadestrand, hvor der også er gode forhold til windsurfing og faciliteter som nærliggende P-plads, iskiosk og toiletter.

Vil I gerne nyde det naturskønne område på cykel, er der f.eks. i den nærliggende Tversted klitplantage anlagt 5 forskellige ruter med længder fra 16 til 31 km, som kan køres enkeltvis men selvfølgelig også kombineres. Alle turene byder på flot natur og fine seværdigheder og passer til en dagsudflugt.
Hirtshals Turistbureau har kort over både cykel- og vandreruter, som I kan lade jer inspirere af.

I Hirtshals må I endelig ikke snyde jer for et besøg i Nordeuropas største akvarium ”Nordsøen Oceanarium”. I det fuldkommen gigantiske oceanarium med 4,5 millioner liter vand kan man udforske stimevis af havdyr lige fra legesyge sæler og den glubske havkat til de nuttede stenbider-unger. Følg også med, når dykkeren foretager fodring i dybet, og lad familien sammen tage på en sjov og meget lærerig ekspedition med 7 destinationer – til lands, vands og helt til bunds i Nordsøen . . . Her er aktiviteter dagen lang for hele familien og rigtig meget at blive fascineret af og forundres over. Attraktionen har naturligvis også flere legeområder og i udendørsområdet to udfordrende og helt unikke legepladser. Krabbekysten er en anden af stedets spændende udendørs aktiviteter, der holder åbent hele sommeren samt på udvalgte dage uden for højsæsonen. Med risiko for at blive våde, kan familien her udfordre hinanden til en krabbefangstdyst!

I den prægtige natur ved Hirtshals Fyr ligger Bunkermuseet – 10. batteri, som hører under Vendsyssel Historiske Museum og er Danmarks eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig. Her får man et godt indblik i det daglige liv i og omkring bunkerne. Et både vigtigt og spændende stykke dansk kulturhistorie. Hirtshals Fyr ligger på museumsområdet og i fyrets åbningstid kan man fra toppen af fyret skue ud over det enorme fæstningsværk, hvilket giver et godt overblik over bunkeranlæggets opbygning.

Hirtshals Havn er i dag en af Danmarks største fiskerihavne med en omfattende erhvervsaktivitet inden for fiskeri, fiskeforædling, transport og maritim service. Dele af havnen er ikke åben for offentligheden, men det er tilladt at køre eller gå rundt og opleve, når bådene lander deres fangst. Nyd også den hyggelige atmosfære i Hirtshals Marina, som er en både smuk og centralt beliggende lystbådehavn placeret i den gamle Vesthavn. Den bedste udsigt over hele området har man fra udsigtstårnet, der er placeret for enden af Vestmolevej på Hirtshals Havn.

For lystfiskere byder Hirtshals på et eldorado af muligheder. Fra molen kan man fiske efter fladfisk og torsk samt hornfisk og makrel i sæson. Stranden neden for Hirtshals Fyr er også et godt fiskested for fladfisk, og desuden kan man også tage på havfiskeri med en af de mange lystfiskerbåde, som sejler ud fra Hirtshals.

Leje af sommerhus i Hirtshals med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Hirtshals med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Hirtshals er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Hirtshals nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hirtshals - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Hirtshals. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hirtshals. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Hirtshals hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hirtshals her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hirtshals, et feriehus i Hirtshals eller en feriebolig i Hirtshals er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Hirtshals til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hirtshals nu!

Vælg mellem 173 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Området er super skønt med rådyr lige uden for terrassen
Tornby
3 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt område til både aktivitet og afslapning!
Kjul
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Kedeligt nærområde/udenoms areal, støj fra landevej.
Tornby
3 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fin stand, kort til Hirtshals og dens indkøbs mulighed.
Tornby
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
En tur i fyret er et must
Tornby

Andre artikler

  1. Sommerhus Tornby

    Tornby er et yndet feriemål for naturelskere. Rolige og idylliske omgivelser og med dejlig sandstrand, der er et perfekt sted at lege med børnene, soppe og samle skaller, slikke sol eller windsurfe. Stranden har livredder i sommerperioden og det eftertragtede blå flag. Der er også en kiosk, toiletter og parkeringsmuligheder, hvis I ikke ønsker at have bilen med på stranden. Kørsel her er tilladt.
    Moderne sommerhus til 8 personer beliggende i et roligt ferieområde ved Tornby Strand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland