Ønsker I at holde ferie i uforstyrrede omgivelser, men med kort vej til attraktioner og byliv, ja så er Strøby Egede et godt valg. Området har en lille børnevenlig sandstrand med godt badevand, så I behøver ikke bilen for at komme til vandet. En gå- eller cykeltur på 7 km langs Køge Bugt så er I i Køge, hvor I kan besøge nogle af områdets allerførste beboere fra jægerstenalderen på byens museum.
Vælg mellem 50 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i Strøby i et roligt sommerhusområde.
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i Strøby i et roligt sommerhusområde. Huset ligger tæt på Køge og Vallø Golfcenter og kun 40 min. Kørsel fra København. Emne nr. 073-S710

Køge er en hyggelig handelsby, perfekt til shopping og cafebesøg. Byens mange specialbutikker findes omkring provinsens største torv, der har ligget her siden middelalderen. Torvehandlen hver onsdag og lørdag frister med en overflod af lækkerier og specialiteter, blomster og brugskunst.

Besøg Kjøge-Miniby og oplev byen, som den så ud omkring 1865. Bygningerne er prægede af dygtigt håndværk og bestemt et besøg værd.

Der er blot en times smuk køretur langs Køge Bugt til København, hvis I vil udforske hovedstaden med alt, hvad den har at byde på. Børnefamilier har kåret Experimentarium City som den attraktion, der har flest aktiviteter for børn. Den naturvidenskabelige legeplads forundrer og udfordrer store og små, og her kan alle blive opfinder for en dag.

Tivoli har en helt særlig atmosfære, og den gamle smukke have har rigtig meget at byde på. Mærk suset i Monsunen, Dæmonen eller Det Gyldne Tårn. De mindre børn er begejstrede over de mange eventyr i Den Flyvende Kuffert, og karrusellen Den Lille Drage tager dem på en himmelflugt i deres målestok.

Børnene bliver ellevilde over et besøg på Cirkusmuseet i Hvidovre. Ta’ dem med ind i den fortryllende cirkusverden, oplev tryllekunstens magi og gå i klovnens fodspor. Den interaktive udstilling giver jer oplevelsen af at sidde oppe i trapezen eller gå på line højt over manegen.

I Københavns Zoo kan I møde alverdens store og små, vilde og eksotiske dyr, lige fra brølende løver og moskusokser til store behårede edderkopper. Vær med, når pingviner, girafferne og zebraerne fodres.

Gavnø Slot ved Karrebæksminde er et eventyrligt slot med et væld af oplevelser for hele familien. Barnlige sjæle kan give den gas i trætopbanen eller i Sørøverland på naturlegepladsen. De lidt ældre vil nok sætte mere pris på de mange smukke udstillinger inden døre og slotsparken, hvor der er tulipanfestival i maj og liljefestival i august. Slotsbryggeriet og Café Tulipanen byder på lækkerier af slottets egne råvarer.

Forlystelsesparken BonBon-Land ligger kun en halv times kørsel fra Strøby Egede. Her er der vilde forlystelser, forlystelser med vand og i luften, forlystelser der drejer rundt og kører på hovedet, og sjove forlystelser til de helt små og til resten af familien.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde er bestemt en køretur værd. Vikingernes liv fascinerer både store og små, og museet er det eneste sted i verden, der indeholder både originale 1000 år gamle vikingeskibe og fine rekonstruktioner i fuld størrelse. Ta’ familien med om bord i en af disse til en sejltur på Roskilde Fjord og få en dag, I aldrig glemmer, i samvær med familien.

Cykelture på Sydsjælland er ren nostalgi i naturskønne omgivelser. Stråtækte bindingsværkshuse, selvbetjeningsboder ved vejen, gravhøje og stenalderbopladser, marker og vand. Pak madkurven og ta’ på tur ud i det blå. En rigtig god måde at nyde samvær med familien på. Husk badetøjet hvis I skulle blive fristet til en dukkert.

Leje af sommerhus Strøby Egede med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Strøby Egede med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Strøby Egede har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Strøby Egede nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Strøby Egede - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Strøby Egede. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Strøby Egede. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Strøby Egede hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Strøby Egede her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Strøby Egede, et feriehus Strøby Egede eller en feriebolig Strøby Egede er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Strøby Egede til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Strøby Egede nu!

Vælg mellem 50 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 1 husdyr 8 overnatninger 2024 marts
Gode gåmuligheder, dog stenet strand
Strøby Ladeplads - Stevns
1 voksen 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Stille område tæt ved skov og strand og gode muligheder for gåture. Synes der var enormt meget skrald og affald der lå og flød på hovedgade og rundt omkring
Strøby Ladeplads - Stevns
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Vi elsker vand, så derfor var det perfekte for os.
Strøby Egede
8 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2022 december
Huset er placeret i stille og roligt område uden trafik men tæt på skov, lille havn ( hvor der blev vinterbadet) .
Strøby Ladeplads
2 voksne 0 børn 0 husdyr 26 overnatninger 2022 november
Meget tæt på vand og natur.
Strøby Ladeplads

Andre artikler

  1. Sommerhus Køge Bugt

    Køge Bugt byder velkommen til skønne og børnevenlige sandstrande. Oplev også de flotte bygninger i den ældste og meget charmerende del af Køge, og tag på shopping i byens mange butikker.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S