Rinkenæs ligger i smukke, skovrige omgivelser ud mod Flensborg Fjord. Unikke vandremuligheder på Gendarmstien, smukke slotte og slotsparker, historiske seværdigheder og gode badestrande er alt sammen indenfor rækkevidde her.
Vælg mellem 157 sommerhuse
Rummeligt feriehus til 10 personer i Rinkenæs med en dejlig stor have, hvorfra der er udsigt til Flensborg Fjord.
Rummeligt feriehus til 10 personer med en dejlig stor have, hvorfra der er udsigt til Flensborg Fjord. Huset er beliggende i fredelige omgivelser, der giver mange muligheder for både den lille og den store familie, og er beliggende centralt i forhold til udflugter til Aabenraa, Flensborg og Sønderborg. Emne nr. 130-F08010

Rinkenæs er smukt og naturskønt beliggende syd for Gråsten ud til Flensborg Fjord kun 13 km fra den tyske grænse. Et roligt og fredeligt område, der indbyder til afslapning suppleret med kultur- og naturhistoriske oplevelser.

Rinkenæs Gl. Kirke hører til blandt Danmarks ældste kirker og blev bygget i romansk stil i 1158. Oprindeligt var kirken omgivet af en lille landsby, som dog forsvandt omkring år 1300. I dag ligger kirken helt for sig selv i en afstand af cirka 4 km fra Rinkenæs.

Den enestående 74 km lange vandrevej Gendarmstien starter i Høruphav på Sydals, og går blandt andet forbi Rinkenæs og Kollund frem til den tyske grænse. Stien er en genskabelse af den rute, der patruljeredes efter, da grænsen og skibsfarten efter genforeningen i 1920 blev bevogtet af grænsegendarmerne. På denne smukke rute følges kysten det meste af vejen – igennem et flot og afvekslende historisk landskab med enge, moser og skove.

Hvis I har lyst til bade er nærmeste gode mulighed Blåt Flag stranden ved Alnor Strandpark. Sandstranden her er 250 meter lang, 10-15 meter bred og dejlig børnevenlig, da vandet er forholdsvis lavt. Ved Alnor Strandpark er der badebro, rutsjebane, p-pladser, toiletfaciliteter samt adgang til legeplads og naturområde med sø. Blot cirka 11 km derfra ligger Vemmingbund Strand, som ligeledes har Blåt Flag, badebro, p-pladser, toiletfaciliteter mv.

Museet Sønderborg Slot, beliggende ca. 20 km fra Rinkenæs, er et firefløjet renæssanceslot, der stammer fra 1500-tallet. Her formidles Sønderjyllands historie fra middelalderen og frem til nutiden og man kan blandt andet se, hvor kong Christian 2. sad fanget i årene 1532-49. Museet Sønderborg Slot rummer desuden store kulturhistoriske samlinger med møbler, tekstiler, håndværk og sønderjysk kunst.

En anden nærliggende og meget spændende seværdighed er Historiecenter Dybbøl Banke, hvor man træder direkte ind i dramatikken, der foregik under krigen i 1864, og dermed ganske sikkert tilegner sig ny viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag.

Byen Gråsten er opstået omkring og kendt for Gråsten Slot, der siden 1935 har fungeret som sommerbolig for den kongelige familie. Slottet er dog ikke åbnet for publikum. Den smukke Gråsten Slotskirke kan derimod besøges enten inden for de annoncerede åbningstider eller efter aftale. Det samme gør sig gældende for den pragtfulde Gråsten Slotshave.

Gråsten Skovene er et herlig ferieudflugtsmål, hvad enten I foretrækker aktivitet eller en afslappende picnic. Nyd en rolig og uforstyrret stund i den smukke natur, hvor I kan opleve de spændende seværdigheder i skovene, hvis I benytter jer af eksempelvis den afmærkede vandre rute på 6,5 km, som går gennem Rinkenæs Skov og Dyrehaven. Cykling i Gråsten Skovene er tilladt på veje og stier.

Fra Aabenraa, der ligger omkring 23 kilometer nord for Rinkenæs, har I mulighed for at afprøve en lidt utraditionel udflugtsform. Pak jer en god picnickurv og lej skinnecykler til sjov og hyggelig tur på Aabenraa Veteranbane.

Frueskov Lystfiskersø tilbyder Put & Take fiskeri for hele familien.

Leje af sommerhus i Rinkenæs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Rinkenæs med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Rinkenæs har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Rinkenæs nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Rinkenæs - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Rinkenæs. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Rinkenæs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Rinkenæs hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rinkenæs her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rinkenæs, et feriehus i Rinkenæs eller en feriebolig i Rinkenæs er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Rinkenæs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rinkenæs nu!

Vælg mellem 157 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Super beliggenhed ned til den skønne lille havn. Gode muligheder for at lufte hunden. Dejligt centralt til udflugter både til by og skov.
Rendbjerg
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Smukt område med mange udflugtsmuligheder.
Gråsten
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi vil godt anbefale området men ikke ferieboligen.
Flensborg Fjord
3 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Undrende os egentlig mest over vejføringen at alle skulle rundt i sneglen
Gråsten
7 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Masser af natur og gråsten slot få minutter væk
Gråsten

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Gråsten

    Med en ferie i Gråsten har I både dejlige badestrande og store, flotte skovområder lige uden for døren. Inden for overkommelig afstand findes flere interessante kulturhistoriske attraktioner, ligesom der heller ikke er langt til gode muligheder for shopping.
    Gråsten_121-64-3814
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen